Microfix wordt onderdeel van EyeTi 

Tom Coehorst 1Microfix, een onafhankelijke serviceprovider voor binnen- en buiten garantie reparaties van IT hardware, printer en telecom apparatuur voor de zakelijke markt, wordt onderdeel van EyeTi. Microfix, opgericht in 1991 en met locaties in Leiden en Amsterdam, is een marktleider in haar segment in Nederland.

Naast het binnen en buiten garantie repareren van producten van alle grote merken zoals Apple, HP, Dell, Lenovo etc. helpt Microfix bedrijven en overheidsinstellingen met garantie uitbreidingen en levensduurverlening van hun apparatuur.
Met de samenwerking tussen Microfix en EyeTi zal de groei van Microfix worden versneld, door middel van het uitbreiden van haar propositie en het verduurzamen van de dienstverlening.

Tom Coehorst, directeur van EyeTi, zegt: “We zien veel kansen in de samenwerking tussen de bedrijven die onderdeel zijn van EyeTi en Microfix. De dienstverlening is complementair, wat in combinatie veel toegevoegde waarde biedt. De toevoeging van Microfix aan onze groep biedt grote mogelijkheden voor het versnellen van onze ambities op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.”

Microfix wordt een zelfstandig bedrijf binnen EyeTi waarbij alle medewerkers werkzaam blijven en de dienstverlening onveranderd doorgang vindt.

Over EyeTi

Bij EyeTi ontmoet je ze, de toonaangevende en vooruitstrevende IT-ondernemingen waar iedereen gelukkig van wordt. Want in onze groep krijgen alle bedrijven kansen en mogelijkheden om tot ver in de wereld om hen heen iets teweeg te brengen. Zo bouwen we met IT aan een sterke toekomst en een betere wereld. Dat vinden wij het mooiste wat we als groep van IT-bedrijven kunnen bereiken. EyeTi versterkt ieder bedrijf binnen die groep. Zodat zij vanuit een solide basis van verbondenheid op eigen kracht een mooie toekomst tegemoet kunnen.  Zie www.eyeti.nl voor meer informatie.

Over Microfix

Microfix, opgericht in 1991, is een toonaangevende onafhankelijke serviceprovider voor binnen- en buiten garantie reparaties van IT hardware, printer en telecom apparatuur. Als officiële reparatiepartner van merken zoals Apple, HP, Dell, Lenovo, Asus, Zebra, Printronix, TSC en Lexmark, biedt Microfix kwalitatief hoogstaande diensten aan haar klanten. Er zijn ongeveer 80 medewerkers werkzaam op de locaties in Leiden (HQ), Amsterdam en in de field service. De Microfix medewerkers staan 24/7 paraat om op locatie storingen op te lossen in de gehele Benelux. Microfix stelt zich ten doel om de hoogste standaard van kwaliteit en service te bieden en is daarom ISO 9001 en ISO 19600 gecertificeerd.

Mobiele versie afsluiten