MAXHUB en Nureva gecertificeerde bundels voor grote Microsoft Teams Rooms

plug-and-play

nureva-maxhub-bundles-announcement-MAXHUBen Nureva hebben de handen ineengeslagen om twee plug-and-play bundels aan te bieden die gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams Rooms. De bundels garanderen compromisloze audio- en videoprestaties. Ze kunnen eenvoudig en kosteneffectief worden ingezet, bediend en beheerd in vrijwel elke ruimte.

Bundel 1

De MAXHUB-Nureva-bundel gecertificeerd voor middelgrote en grote Microsoft Teams Rooms bestaat uit:

Bundel 2

De MAXHUB-Nureva bundel die is gecertificeerd voor Signature Microsoft Teams Rooms bestaat uit de volgende onderdelen:

De MAXHUB-Nureva-bundels combineren technologieën voor een flexibele AV-opstelling met uitzonderlijke video-, presentatie- en audioprestaties in de hele ruimte. Met één druk op de knop is deze plug-and-play audio- en video-oplossing eenvoudig in te zetten, te gebruiken en te beheren, ongeacht het type vergadering of de zaalopstelling. Het resultaat? Deelnemers aan vergaderingen genieten van een boeiende en inclusieve ervaring.

Nancy Knowlton, CEO van Nureva: “We zijn verheugd om met MAXHUB samen te werken aan Teams-gecertificeerde bundels. Eenvoudig te implementeren en kosteneffectief te schalen over een breed scala aan ruimtes. Klanten hebben gevraagd om dit soort vereenvoudigde, volledige ruimte-oplossing als ze streven naar het leveren van de Teams-ruimte-ervaring in hun organisaties.”

Sam Malik, Vice President Sales en Marketing voor MAXHUB, deelt Knowlton’s enthousiasme. “De MAXHUB-Nureva samenwerking biedt twee geweldige systeempakketten om het meeste te halen uit presentaties en trainingen in grotere ruimtes. De producten in elke bundel bieden state-of-the-art technologie en, net zo belangrijk, een intuïtieve installatie- en beheerervaring. Het resultaat is een systeem dat elk type presentatie zeer boeiend maakt voor alle deelnemers.”

ISE 2024

Bezoekers van de ISE beurs dit jaar in Barcelona (30 januari tot 2 februari) kunnen meer te weten komen over de bundels op de stand van Nureva (2N700) en op de stand van MAXHUB (2P300).

Mobiele versie afsluiten