Mark Roubos nieuwe Territory Channel Manager Nederland bij Kaspersky

Mark Roubos KasperskyMark Roubos is per 8 maart gestart bij Kaspersky als Territory Channel Manager in Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de partners en distribiteurs in Nederland.

Mark heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Jabra als Channel Accountmanager waarbij hij de verantwoordelijkheid droeg voor de Telco’s en System Integrators in Nederland. Hij brengt veel ervaring binnen het partnerlandschap met zich mee en weet wat het inhoud om nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met partners.

Mark kijkt ontzettend uit om te starten bij Kaspersky: “Ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk zeer succesvol zullen gaan zijn in de Benelux. De gesprekken met het team gaven uiteindelijk de doorslag en met de kwaliteiten die in het Beneluxteam aanwezig zijn zullen we mooie dingen gaan neerzetten”

Voor Mark is samenwerking het allerbelangrijkste: “Samenwerking is de sleutel tot succes in het partnerlandschap. Mede daarom kijk ik ontzettend uit naar de kennismakingsgesprekken met de partners en distribiteurs van Kaspersky. Samen zullen we de komende tijd de doelstellingen en plannen voor 2021 verder gaan vormgeven. Op naar een mooie samenwerking!”

Mobiele versie afsluiten