Mark Boelhouwer gaat The Rent Company leiden

The Rent Company, een verhuurbedrijf van laptops voor leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs, heeft Mark Boelhouwer per 1 november aangesteld als algemeen directeur.
In die rol is hij verantwoordelijk voor de verdere groei van het Bossche bedrijf.

The Rent Company is veertien jaar geleden opgericht door Ronald van den Boogaard en zijn vrouw Sandra Kemps. Het bedrijf verhuurt laptops aan leerlingen van ruim vijfhonderd middelbare scholen in Nederland via Easy4U-abonnementen.

“Door de groei van de afgelopen jaren is het van belang dat we onze dienstverlening blijven verbeteren, bijvoorbeeld door ook digitale smartboards te verhuren. Ook moeten we eerste klas service kunnen bieden aan onze leerlingen en hun ouders”, aldus Van den Boogaard.

The Rent Company wil blijven groeien en ook internationaal uitbreiden, met name naar België, Duitsland en andere Europese landen. Met Boelhouwer denkt men de juiste man voor deze klus te hebben gevonden. Hij heeft diverse directiefuncties bij it-bedrijven vervuld. Zo was hij vier jaar directeur van printspecialist Ricoh Nederland. In 2018 werd hij door de Amerikaanse AI-leverancier IPsoft aangesteld als algemeen directeur voor de Benelux-regio en Frankrijk.

www.rentcompany.nl

Mobiele versie afsluiten