Marc Staalman bij Eagle Eye-team als Area Sales Manager Benelux

Marc_Staalman_EagleEye

Dat Cloud groeit hoeven we niemand uit te leggen. Dat Cloud nu ook gebruikt wordt voor toepassingen die eigenlijk nog tot voor kort allemaal lokaal werden gehouden zoals camerabewaking, is nieuw. @Eagle Eye Networks is koploper als het gaat om Cloud Camera Beveiliging met een Open API, datacentrum in Nederland en een grote focus op Cybersecurity.

De IT sector weet Eagle Eye Networks en Relatiemanager Jeroen Alberts in toenemende mate te vinden. En vanaf nu is @Marc Staalman ook onderdeel van team Benelux.

Marc heeft vele jaren ervaring binnen IT & Telecom distributie opgedaan, waaronder meer dan 10 jaar in verschillende commerciële rollen bij Tech Data.

 

Bij Eagle Eye Networks zal hij met behulp van een partner programma het netwerk van resellers verder gaan uitbreiden. Optimale ondersteuning bij het succesvol kunnen verkopen van de unieke Cloud Video Surveillance-as-a-Service propositie staat binnen dit programma centraal. Met deze propositie zijn zij er van overtuigd een waardevolle aanvulling te zijn op bestaande diensten portfolio’s van Cloud en/of Security van resellers.

https://www.een.com/nl/demo-aanvragen/

Mobiele versie afsluiten