Managed Service Provider Netco overgenomen door Yielder Group

netcoOnafhankelijk telecom- en IT-dienstverlener Yielder Group heeft per direct de Haarlemse Managed Service Provider en softwareontwikkelaar Netco overgenomen. De overname is een bekrachtiging van de groeistrategie van Yielder Group. Netco beheert en beveiligt al sinds 1996 de computersystemen, netwerken en infrastructuren van klanten en ontwikkelt eigen monitoringssoftware.

Met de overname van Netco breidt Yielder Group haar IT-portfolio uit met een IT-security specialist met een sterke focus op Managed Services, zoals Managed Firewalls, Managed Networking & WiFi en Monitoring Services. Tevens heeft Netco veel ervaring in de retailbranche in binnen- en buitenland.

CEO Herwin van der Kamp van Yielder Group is trots op de nieuwe aanwinst. Netco is een enthousiaste organisatie met vakspecialisten met veel kennis en kunde. Netco heeft zich ruim bewezen in het aanbieden van Managed diensten en het automatiseren van de daarbij behorende backoffice processen. Combineer dat met een dosis flexibiliteit, creativiteit en ondernemersgeest dan begrijp je dat die expertise goed aansluit bij de speerpunten van de Yielder Group.

Groeimogelijkheden

 

Eigenaar en oprichter Martijn van der Ende van Netco verheugt zich op de groeimogelijkheden voor zijn bedrijf binnen Yielder Group. Deze stap komt op het juiste moment. We zijn ruim 25 jaar geleden begonnen met één firewall en één Linux-server en bouwen inmiddels onze eigen software en beheren honderden routers, Unix-systemen en firewalls van klanten. Door de krachtenbundeling profiteren onze klanten van het uitgebreide portfolio, de slagkracht en de schaalgrootte van Yielder Group.”

Mobiele versie afsluiten