Lost Lemon overgenomen

wordt toegevoegd aan xxllnc

xxllnc, Nederlandse leider in GovTech-software, breidt haar marktpositie verder uit met de toevoeging van Lost Lemon, gesteund door Main Capital Partners.

Main Capital PartnersLost Lemon is een specialist in het leveren van software en diensten die haar klanten (overheidsinstanties) ondersteunt in het sociale domein. Naast software biedt Lost Lemon consultancy aan voor onder andere technische adviestrajecten en implementaties en doen zij onderzoek naar moeilijk bereikbare en kwetsbare doelgroepen. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem en heeft circa 90 medewerkers. xxllnc koopt 100% van de aandelen van Lost Lemon.

Michel Veenhuis, CEO van xxllnc: “We verwelkomen de collega’s van Lost Lemon van harte bij xxllnc. Hun ervaring op het sociale domein verrijkt ons aanbod geweldig. De toevoeging van Lost Lemon vergroot het aanbod van applicaties vanuit de xxllnc Cloud, maar maakt straks ook nieuwe geïntegreerde combinaties mogelijk. Zowel met applicaties die onderdeel zijn van het sociaal domein als daarbuiten”. 

 

 

bron

 

Mobiele versie afsluiten