Kuijf Logistics kiest voor DNA Services

Logistiek dienstverlener Kuijf Logistics uit Utrecht heeft DNA Services geselecteerd als nieuwe IT-partner voor de toekomst.

Kuijf tekenmoment 1Kuijf Logistics is een familiebedrijf met een rijke historie waar nu de derde generatie aan het roer staat. In 1952 is Transportbedrijf G. Kuijf & zonen B.V. opgericht en gestart als vervoerder van melkbussen van boerderijen naar de fabriek met paard en wagen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een multi-inzetbaar bedrijf, waarbij warehousing, handling en B2B-transport van kleine tot grote volumes aangeboden wordt.

Kernactiviteit van het bedrijf is bouwlogistiek waarbij bouwmaterialen bijvoorbeeld met kooi-aap- en kraan geleverd worden. Om koploper te blijven is het bedrijf continue bezig te innoveren en efficiëncy verbeteringen door te voeren. Vanwege de groei was er behoefte aan een solide IT-partner met aantoonbare referenties binnen de transportsector. De samenwerking heeft betrekking op het complete IT-beheer inclusief security-oplossingen. Tijdens de inventarisatie van het huidige IT-landschap heeft DNA ook een uitvoerige security scan uitgevoerd.

Mobiele versie afsluiten