KPN derde keer op rij ‘Corporate Startup Star’

KPN is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Corporate Startup Star’. Hiermee geeft de startup-community erkenning voor de manier waarop KPN samenwerkt met jonge en innovatieve Europese startups en scaleups.

KPN werkt al jaren actief samen met jonge innovatieve technologiebedrijven. Dit is volgens het bedrijf zelf een goede manier om de innovatieruimte voor KPN te verbreden en groei van jonge tech bedrijven te versnellen.

Corporate Startup Star Awards

De Corporate Startup Star Awards, georganiseerd door de Internationale Kamer van Koophandel (ICC) en Mind the Bridge, zijn bedoeld om de meest actieve corporates ter wereld te erkennen in het werken met startups en daarmee best practices te identificeren voor samenwerking tussen bedrijven en startups wereldwijd. Startups zijn gevraagd om de meest actieve corporates in open innovatie te nomineren. In totaal zijn 25 bedrijven van over de hele wereld uitgeroepen als Corporate Startup Star, waaronder KPN.

KPN Ventures

“Samenwerken met jonge, innovatieve techbedrijven is een geweldige manier om de innovatieruimte voor KPN te verbreden. Bij KPN werken we al jaren actief samen met deze community vanuit twee toegewijde teams, dat komt KPN ten goede maar versnelt tegelijkertijd de innovatie en groei van deze jonge techbedrijven”, zegt Chief Strategy Officer Wouter Stammeijer van KPN. “Met KPN Ventures, een investeringsfonds van 70 miljoen euro, investeren we in Europese technologiebedrijven in de vroege groeifase. Via ons Liaison Management Team Scaleups verbinden we de beste internationale startups en scaleups met de zakelijke uitdagingen van KPN en met onze klanten. Daarmee optimaliseren we onze processen en verbeteren we het aanbod naar de markt.”

Bron: KPN

Mobiele versie afsluiten