Koen van Geffen over de nieuwe app en het Enreach partner event 2023

Vooraankondiging app voor integratie MS Teams

Al ruim zeven jaar is Coligo het UCaaS platform voor Enreach Nederland. Op het partner event van 21 november aanstaande staat volgens Koen van Geffen, CTO Enreach, Coligo dan ook weer centraal en dan vooral de integratie van Coligo DESKTOP als app in MS Teams.

Koen-Enreach-400Aan de hand van de roadmap en demo’s zal duidelijk worden dat Enreach weer de positie van innovator en voorloper claimt in de UCaaS-markt. “Coligo vervult daarin voor ons en onze partners een centrale rol. Naast de integratie van de Coligo DESKTOP app in MS Teams, wordt ook de integratie van Coligo DESKTOP met CRM aangekondigd. Daarnaast zullen wij de nieuwe mobiele app voor zowel Android als iOS demonstreren.”

Het gaat hier niet om zomaar een app om mee te bellen. Enreach komt met een nieuwe Teams app, die naadloos integreert in de bestaande Teams omgeving en inspeelt op de communicatie behoeften van klanten. “Partners kunnen daarmee voor klanten alle Teams functionaliteiten ontsluiten, zonder dat daarvoor een nieuwe Microsoft licenties of contracten nodig zijn,” geeft Koen aan.

De demo die Koen van de Coligo integratie in MS Teams liet zien, en die tijdens het partner event gegarandeerd tot veel reacties zal leiden, spreekt voor zich. De Teams interface die men kent blijft behouden, maar wordt verrijkt met extra functionaliteit voor bellen, aan- en afmelden wachtrijen en instellen bereikbaarheid.

Volledig inspelend op de vraag van het kanaal en daarmee de eindgebruikers komt er ook een mobiele app voor zowel Android als iOS omgevingen. Koen houdt tijdens het gesprek met ITchannelPRO die kaarten voorlopig nog op de borst. “De primeur van de previews en demo’s is op 21 november voor de partners. Samen met de rest van het programma dat we binnenkort bekend maken zal dat reden genoeg zijn om naar ons Partner Event te komen.”

Partners van Enreach kunnen zich aanmelden bij hun accountmanager of op het Enreach portal.

Mobiele versie afsluiten