Kappa Data wordt Diamond distributeur Extreme Networks

Met de overname van Exer wordt Extreme Networks een van de belangrijkste vendoren voor de
Kappa Data Group.

Kappa_Data_logoDoor lokale kennis in elk land verder te verdiepen, versterkt Kappa Data zijn toegevoegde waarde niet alleen in technische en commerciële  kennis, maar ook in logistieke kracht. Hierdoor kunnen we ook garant staan om onze partners kwalitatieve diensten aan te bieden.De versterking van onze krachten wordt door Extreme Networks dan ook bevestigd door de benoeming van Kappa Data en Exer als Diamond Distributeur.

Nick Leman, Manager Business Development: “Door al jaren met Extreme Networks samen te werken, en samen te groeien zijn we uiteindelijk tot dit resultaat gekomen. Ook in de toekomst gaan we verder blijven werken, samen met Extreme Networks en onze partners, om onze ondersteuning verder uit te dragen.”

Over Kappa Data – Value Added distributor in Network & Security Solutions

Kappa Data (www.kappadata.eu) is een Value Added Distributeur en biedt een complete portfolio van IoT, netwerk- en beveiligingsoplossingen voor Enterprise- en SMB-omgevingen. Via zijn resellers biedt Kappa Data eindklanten oplossingen voor connectiviteit, monitoring, IoT, beheer- en gegevensbescherming.

De keuze voor Kappa Data is een keuze voor uitstekende klantenondersteuning, grondige technische kennis en innovatieve en kwalitatieve producten. Kappa Data geeft prioriteit aan een duurzame relatie met haar klanten en wordt hiervoor beloond met meerdere prijzen.

Over Exer

Exer (www.exer.fr), een distributeur met toegevoegde waarde in IT-beveiliging, positioneert zich als een business accelerator voor zijn partners. Exer werd opgericht in 1986 en heeft een netwerk van meer dan 600 resellers en integratoren in heel Frankrijk uitgebouwd door hen een lokale service en commerciële, marketing-, financiële en technische ondersteuning te bieden, dankzij een team van sales en pre-sales ingenieurs die gecertificeerd zijn voor de nieuwste toonaangevende technologiën op de markt.

Mobiele versie afsluiten