Kappa Data lanceert ccFLEX,

nieuwe managed service oplossing voor Barracuda Firewalls

Met ‘ccFLEX’ lanceert distributeur Kappa Data een sterk uitgebreide managed firewall oplossing die verder bouwt op de bestaande ‘CC-Hosted’ oplossing.

Heel wat Barracuda partners in de Benelux kennen de CC-Hosted oplossing die Kappa Data heeft gebouwd rond de Barracuda Control Center. Met dit centraal beheersplatform kunnen IT partners eenvoudig en efficiënt alle firewalls van hun klanten voorzien van security en SD-WAN policies.

Kappa Data host dit Control Center namelijk in zijn datacenter en maakt het beschikbaar in licentievorm. Dit maakt het centraal beheer zeer toegankelijk voor elke reseller of eindgebruiker op een betaalbare manier. Deze service telt intussen meer dan 2000 firewalls en mag terecht een hoogtepunt worden genoemd in de toegevoegde waarde die Kappa Data aanbiedt

Met de nieuwe ‘ccFLEX’ offering gaat Kappa Data een serieuze stap verder. In de eerste plaats komt er een volledig As A Service model voor zowel firewall, licenties als management laag wat per maand kan afgenomen worden.
Je kan vanaf nu je firewall dus ook gewoon huren. Uiteraard blijft het klassieke verkoopmodel ook bestaan.
Verdere extra’s van Kappa Data zijn:
– Kappa Data gebruikt de oplossing van OneLogin (waar het ook distributeur van is) voor Identity en Access Management, waarmee veilig en eenvoudig op alle
platformen kan ingelogd worden
– Daarnaast heeft Kappa Data een monitoring tool toegevoegd aan de oplossing waarmee elke gebruiker van de oplossing niet alleen zijn toestellen, maar ook zijn licenties overzichtelijk kan opvolgen
– Gebruikers die dat wensen kunnen bij Kappa Data terecht voor het up-to-date houden van de firmware. Zo beschikt jouw firewall steeds over de hoogste vorm van bescherming en kan je gebruik maken van de laatste nieuwe features.
– Tenslotte voegt Kappa Data tal van extra’s toe op gebied van interventies wanneer een firewall toch zou falen of een reseller een handen tekort zou komen.

Met ‘ccFLEX’ zet Kappa Data zijn toegevoegde waarde profiel nog eens extra in de kijker en maakt het duidelijk waarom het één van de sterkere Barracuda distributeurs in Europa is.

www.kappadata.nl

Mobiele versie afsluiten