Justin Tolsma start bij Sangoma

nieuwe Channel Account Manager Benelux

Justin Tolsma Sangoma Channel Account Manager BeneluxJustin Tolsma start bij Sangoma als Channel Account Manager voor de Benelux. Hij brengt veel kennis en ervaring met zich mee. In deze rol zal hij bestaande en nieuwe resellers en distributeurs ondersteunen die de Sangoma solution aan hun klanten aanbieden. Justin heeft een focus op channelpartners en zal hij het eerste aanspreekpunt zijn voor businesskansen, het partner programma, marketing ondersteuning en overige business gerelateerde vragen voor Partners in de Benelux.

In zijn vorige rol was Justin werkzaam als Partner Account Manager UKI & Benelux bij Extreme Networks en belast met het verhogen van de omzet voor de leverancier en partners. Hij was hij verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en beheren van lange termijn relaties met het kanaal, waaronder zowel partners als distributie.

Hiervoor had hij verschillende sales, marketing en business development rollen in de IT-en Telecom-industrie. Sangoma is blij en is overtuigd dat Justin in staat is deze kennis en expertise te gebruiken om de Benelux-regio te laten groeien.

Mobiele versie afsluiten