Joost van der Stoep nieuwe Partner Manager bij Pocos

joost vd stoep pocosMet bijna 20 jaar ervaring in de telecom, begon mijn carrière in de zakelijke mobiele telefonie in 2004. Mijn commerciële traject evolueerde geleidelijk naar vaste telefoniediensten en connectiviteit, waarbij ik de overgang maakte van directe verkoop naar indirecte verkoop. Eerder vervulde ik de rol van Partner Manager bij Speakup.

Sinds begin dit jaar ben ik Partner Manager bij Pocos, waar een heldere positionering en automatisering centraal staan. Pocos-partners hebben toegang tot een geavanceerd portaal voor eenvoudige bestelling en beheer van diensten en producten, met geautomatiseerde processen. Onze focus ligt op uitgebreide documentatie, waardoor alle informatie gemakkelijk te vinden is in onze knowledge base. Zo ondersteunen we partners maximaal en zorgen we voor soepele processen, wat leidt tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen.

Bij Pocos richt ik me op het aan boord brengen van nieuwe partners en het verder ontwikkelen, samenwerken en groeien met bestaande partners. Onze whitelabel connectiviteitsdiensten, vaste en mobiele telefonie en cloudoplossingen zijn eenvoudig te bestellen en te beheren via ons portaal Pulse.

Met de recente introductie van EasyVoice en de overname door Sewan kijken we uit naar een veelbelovende toekomst. Dit stelt ons in staat om ons partnerkanaal nog beter te ondersteunen bij de uitdagingen uit de markt.

Mobiele versie afsluiten