Jochem Steman lid managementteam Serverfarm

Serverfarm Jochem Steman

Serverfarm, de innovatieve ontwikkelaar en aanbieder van datacenters kondigt met trots de toevoeging van Jochem Steman aan haar managementteam aan. Steman, een gerespecteerde leider op het gebied van infrastructuur en datacenters, zal de functie aannemen van Serverfarms VP of Colocation Europe.

In deze nieuw gecreëerde functie wordt Steman verantwoordelijk voor de verdere groei van de co-locatiediensten van het bedrijf in de meest kritieke datacentermarkten in Europa op zich nemen inclusief Amsterdam, waar Serverfarm faciliteiten bezit en runt.

Serverfarm heeft deze functie ontwikkeld als reactie op de toenemende behoefte aan co-locatie ten gevolge van de pandemie. Volgens een recent rapport zal de Europese co-locatiemarkt naar verwachting groeien met een totaal jaarlijks groeitempo van meer dan 13% van 2021 tot 2028.

Steman brengt meer dan 23 jaar ervaring in de IT-branche mee naar deze managementfunctie. Zijn grondig begrip van technologieën die digitale ontwrichting veroorzaken. Voor hij bij Serverfarm aan de slag ging, was Steman de CEO of Datacenter.com, een start-up met faciliteiten in Amsterdam, Singapore en Dallas, waar hij het bedrijf met succes opbouwde. Bij Brocade was hij verantwoordelijk voor IP-networkingoplossingen voor internationale cloudserviceproviders en hightechaccounts.

Mobiele versie afsluiten