Jannita Dekker per september reseller accountmanager S4ICT

Met Services for ICT (S4ICT) keert Jannita Dekker weer terug naar haar roots. Zij startte in 1988 als stagaire bij Codis. De roots van S4ICT liggen ook bij Codis.

Mijn toekomstige werkgever belt: Heb je het druk? Nou nee… Of ik alvast kennis wilde maken met mijn nieuwe collega’s tijdens een BBQ (uiteraard met in achtneming van de corona regels).

Als ik aan het einde van de middag kom, voelt het alsof ik er al jaren werk. Uiteraard ken ik nog niet iedereen, maar je merkt dat nu iedereen bij elkaar is het een warme bijeenkomst is en dat kwam niet door de warmte van de BBQ.

Het enthousiasme van mijn nieuwe collega’s is duidelijk zichtbaar en naast het zeer hoge kennisniveau van onder meer gekwalificeerde technische specialisten, netwerkconsultants, service- projectmanagers en systeembeheerders merk ik uit alle gesprekken dat samenwerking en partnership altijd centraal staan. Samenwerking is het mooiste en belangrijkste om als onafhankelijke dienstverlener 24/7 bij te mogen dragen aan het succes voor de partners van S4ICT zonder commerciële- en/of factuurrelatie met de eindklant.

Mobiele versie afsluiten