Jabra levert intelligente camera PanaCast 20

Jabra heeft zijn PanaCast 20 algemeen beschikbaar gemaakt. Deze vergadertoepassing wordt ondersteund door AI en is vooral geschikt voor hybride werkomgevingen. Eerder kwam Jabra al met de PanaCast 50.

 

De PanaCast 20 is geschikt voor gebruik met alle grote UC-platformen. Daarnaast kunnen gebruikers de camera ook gebruiken in combinatie met andere audio-oplossingen van Jabra, bijvoorbeeld met de Jabra Evolve2 65 headset en Speak 750. De camera is verkrijgbaar in het zwart en heeft een adviesprijs van 267 euro.

Plug-and-play

De PanaCast 20 van de Deense UC-specialist is een plug-and-play-oplossing. Deze is volgens de fabrikant ook geschikt voor het hybride werken. De technologie achter de camera biedt een hoge vergaderkwaliteit. Dit moet een positief effect hebben op de productiviteit van medewerker.

Functionaliteit PanaCast 20

De camera beschikt over AI-functionaliteit die de technologie van het apparaat aanstuurt. Zo zorgt een specifieke AI-chip voor alle security. Alle acties van de camera vinden plaats op het device zelf. Daardoor is de camera volgens het bedrijf zelf niet te hacken.

Bron: Jabra

Mobiele versie afsluiten