ITchannelPRO trapt af met EK CloudCup 2021

Aanloop naar grootste IT-voetbalpool van Nederland is gestart

ITchannelPRO trapt af EK CloudCup 2021Het EK voetbal staat weer voor de deur! De nieuwe ITchannelPRO CloudCup 2021 is de grootste EK-voetbalpool in de telecom- en IT-sector en staat open voor iedereen in het IT-kanaal. Deelnemen is eenvoudig via cloudcup.nl en de apps voor Android en IOS.

Het Europees Kampioenschap voetbal begint op 11 juni en wordt in maar liefst twaalf landen gespeeld. Er zijn 51 wedstrijden waarvan drie poulewedstrijden van Oranje en een kwartfinale in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Nederland speelt zijn eerste wedstrijd op 13 juni tegen Oekraïne.

Gratis deelnemen

Deelname aan de EK-pool CloudCup is gratis voor iedereen in de telecom- en IT-sector. Deelnemers en bedrijven kunnen zich aanmelden tot 5 minuten voor de eerste wedstrijd op 11 juni. De verwachting is dat duizenden ITérs en Telecommers zullen meedoen aan deze voetbalpool. Bedrijven (fabrikanten en resellers) kunnen ook hun eigen sub leagues maken voor medewerkers, klanten en/of relaties. Na iedere wedstrijd zijn er ruim 10 tot 15 fraaie prijzen voor de winnaars.

Voorbereiden op het EK

Alle historische speelinformatie is in de apps beschikbaar om deelnemers te helpen afgewogen voorspellingen te doen. Ook kunnen deelnemers gratis een heus EK speelschema op posterformaat bestellen om goed voorbereid aan het EK te beginnen. Deelnemende bedrijven kunnen het pakket ‘Versier je (thuis)kantoor’ bestellen.

Sponsors

Initiatiefnemer en hoofdredacteur Eric Luteijn van ITchannelPRO voorziet een mooi toernooi voor zowel het Nederlands elftal als voor de CloudCup en sponsors. “We verwachten dat tussen de 3.000 en 5.000 deelnemers vanuit IT-dienstverleners en -resellers zich voor dit toernooi zullen inschrijven”, aldus Luteijn. “Samen met ruim 25 partners en Arrow Nederland gaan we de oranjekoorts aanwakkeren en twaalf weken intensief communiceren over de ontwikkelingen rond het EK voetbal. Dat doen we via ons platform via Arrow ECS en sponsors zullen individueel over het toernooi communiceren.”

De CloudCup heeft al diverse mooie sponsors op vier niveaus:

 

Ook deelnemen als sponsorpartner? Neem dan contact op met Eric Luteijn, uitgever en hoofredacteur van ITchannelPRO.

Mobiele versie afsluiten