ITchannelPRO summit Duurzame Telefoons & Laptops

online summit op 16 februari

ITchannelPro-Logo400ITChannelPro organiseert op 16 februari een online summit over Duurzame Telefoons & Laptops. Tijdens dit rondetafelgesprek met directies van de aanbieders van Duurzame en refurbished mobiele Telefoons & Laptops, voeren we een discussie over ontwikkelingen in de sector.

Tijdens dit rondetafelgesprek met directies van de aanbieders van Duurzame en refurbished mobiele Telefoons & Laptops voeren we graag een discussie over ontwikkelingen in de sector. Daarover publiceren we een uitgebreid artikel in ITchannelPRO print en op de nieuwe website www.circulaire-it.nl  Maar ook in de bijhorende White paper Circulaire IT nr.1 2022 en op onze sociale media kanalen.

Het gesprek wordt geleid door Michiel van Blommestein, lead redactie www.circulaire-it.nl.

Thema: De Smartphone gaat (te snel) dood. Hoe rekken we de levensduur van onze mobiele apparaten.

Mobiele apparaten, de smartphone in het bijzonder, zijn onderhevig aan razendsnelle ontwikkelingen. Ze worden sneller, zuiniger en beschikken over steeds meer opslag. Gebruikers verwachten de nieuwste snufjes, de beste camera’s en constante connectiviteit. Dat betekent echter ook dat smartphones een relatieve korte levensduur hebben. Kan die levensduur worden verlengd?

En zo ja, hoe dan zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikerservaring? Of moeten we smartphones op een andere manier gaan produceren? En hoe effectief zijn nieuwe regels rond recycling en right to repair?

Denkt u dat uw bedrijf ook niet zou misstaan om deel te nemen aan deze summit? Stuur een mail naar eric@luteijnmedia.nl

Mobiele versie afsluiten