IRIS one neemt Kolk & Dijk over

iris-one-neemt-kolk-dijk-over

IRIS one neemt per direct Kolk & Dijk B.V. over. De overname van het Telecommunicatie- en IT-bedrijf uit Almere past bij de groeidoelstellingen van IRIS one.

“Met 27 nieuwe collega’s zijn we nog beter in staat om onze ambitie als beste IT- en Telecommunicatie-dienstverlener binnen het MKB+ segment waar te maken”, aldus directeur Lars van den Dungen. “Door uitgebreide kennis van IT-oplossingen op basis van Microsoft-producten in combinatie met geïntegreerde telecommunicatieoplossingen zijn klanten aan het juiste adres voor een optimale en beveiligde werkplek”, vervolgt Lars.

Veranderingen

IRIS one heeft in Steven Lemmens de juiste persoon gevonden om leiding te geven aan Kolk & Dijk. Steven heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Telecom- en IT-markt en een bewezen track-record aan zowel de kant van providers als business partners. “Dat kan niet anders dan succesvol worden”, aldus Daniël Cirk, directeur IRIS one.

Voor de bestaande klanten van Kolk & Dijk verandert er niets, met uitzondering van nieuwe diensten die ze kunnen afnemen. “De sterke naam van Kolk & Dijk gaan we behouden, net zoals onze medewerkers en het kantoor in Almere”, aldus Steven Lemmens die met zijn aanstelling toe zal treden tot het directieteam van IRIS one.

“Alles in één keer geregeld”, zegt Frank van der Kolk. “Deze stap biedt onze klanten enerzijds de juiste continuïteit op het gebied van telecommunicatie en anderzijds nieuwe kansen op het gebied van IT-services”.

IRIS one, gevestigd in Vlijmen en Nijmegen is geen vreemde in het land van overnames. Eerder lijfde de IT- en Telecom-dienstverlener Business Center Nijmegen in en met de recente overname van Kolk & Dijk groeit het bedrijf naar een van de grootste spelers binnen haar segment. IRIS one werkt samen met partners als Microsoft, Vodafone, KPN en Telfort. Door de overname groeit IRIS one naar een organisatie met meer dan 2.000 klanten en ruim 60 medewerkers.

Mobiele versie afsluiten