IoT Tech Expo Europe kondigt sprekers aan

IoT Tech Expo Europe staat op het punt een nieuwe editie te organiseren en trekt leiders uit verschillende sectoren van de tech-industrie naar Amsterdam.

IoT Expo Amsterdam 2023Het evenement, dat op 26 en 27 september 2023 plaatsvindt in de RAI in Amsterdam, brengt toonaangevende technologiebedrijven samen en geeft deelnemers de kans om de nieuwste toepassingen van IoT-technologie te ontdekken. Met meer dan 6.000 verwachte IoT-liefhebbers wordt het evenement zeker een van de grootste Internet of Things exposities ter wereld.

Bereid u voor op een game-changing moment dat uw passie voor het internet der dingen zal aanwakkeren. IoT Tech Expo Europe heeft zojuist de laatste toevoegingen aan hun line-up van sprekers aangekondigd, en wij garanderen dat u hun levensveranderende inzichten niet wilt missen!
Nieuw aangekondigde sprekers zijn:

De IoT Tech Expo biedt presentaties en paneldiscussies, geleid door deskundigen uit de industrie en thought leaders. De sessies gaan over een reeks onderwerpen, waaronder, Staying on Track with Digital Twins, Kyiv Digital Connecting Communities in a Time of War, Castrol Smart Monitor – IoT Innovation for Industrial and Marine Customers, IoT serving the Sustainability in Supply Chains, en nog veel meer. Deelnemers zullen waardevolle inzichten en praktische kennis opdoen die ze in hun eigen bedrijf kunnen toepassen.

Naast alle boeiende presentaties biedt de IoT Tech Expo een reeks exposanten met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, gezondheidszorg, financiën, productie en meer. Deelnemers krijgen de kans om de nieuwste IoT-producten en -oplossingen te ontdekken, te netwerken met professionals uit de sector en waardevolle inzichten te verwerven in opkomende trends.

De officiële netwerkborrel van het evenement vindt plaats in het Strandzuid Boothuis, naast de RAI, Amsterdam! De netwerkborrel biedt houders van een Gold en Ultimate pas de mogelijkheid om de ervaringen van de dag te delen en om bestaande en nieuwe zakenpartners te ontmoeten in een meer ontspannen setting, met gratis eten en drinken.

Registreer u nu voor de IoT Tech Expo en laat u inspireren door deze ongelooflijke sprekers die het spel veranderen in de wereld van IoT.

Mobiele versie afsluiten