Internet On Demand en Datasim Solutions lanceren T-Mobile datasimkaarten

met statisch publiek IP-adres

Internet On Demand (onderdeel van Keepgo Europe) en Datasim Solutions bieden bestaande en nieuwe klanten vanaf volgende maand de mogelijkheid om te kiezen voor een statisch publiek IP-adres op T-Mobile abonnementen.

Internet On Demand en Datasim Solutions, aanbieders van verschillende nationale/internationale/roaming connectiviteitsoplossingen, hebben de handen ineengeslagen en de infrastructuur gebouwd om partners met T-Mobile datasimkaarten de mogelijkheid van statisch publiek IP te bieden, eenvoudig middels gebruik van een private APN.

Datasim Solutions levert de technische infrastructuur door een koppeling te maken met het netwerk van T-Mobile. Mike Wassenaar, Operationeel Directeur van Datasim Solutions: “Door onze state-of-the-art SaaS-oplossing leveren wij nu al next gen security op al het internetverkeer van onze klanten. Samen met Internet On Demand bieden wij nu ook eindeloze mogelijkheden op het gebied van netwerktechnologieën en managed services, alles volledig redundant uitgevoerd.

Internet On Demand levert via haar zusterbedrijf DROAM het online managementplatform voor het beheer van de T-Mobile simkaarten, naast alle andere datasimkaarten die beide bedrijven bieden. Jacques de Waal, Algemeen Directeur van Internet On Demand: “We boden onze partners, als enige in de markt, al de mogelijkheid T-Mobile datasimkaarten real-time te kunnen beheren via ons SIM management platform. Door het aanbieden van onze private APN kunnen partners nu ook kiezen om hun bestaande simkaarten, zonder simwissel, te voorzien van een public static IP, public dynamic IP, of private dynamic IP met CG-NAT. Dit is de eerste van een reeks innovatieve diensten die we in samenwerking met Datasim Solutions gaan aanbieden de komende tijd.

Peter Gijzenberg, Head of Partner Sales bij T-Mobile Nederland: “Als connectiviteitsspecialist hebben wij als doel ondernemers en onze partners in staat te stellen om te blijven ontdekken en ontwikkelen. De samenwerking met onze partners Internet on Demand en Datasim Solutions is een heel mooi voorbeeld hiervan met een slimme en innovatieve oplossing voor ondernemers op het enige echte Unlimited Netwerk van Nederland.

Over Internet on Demand en Datasim Solutions

Internet On Demand is al sinds 2017 actief als aanbieder van onbeperkt 4G datasimkaarten en FWA (Fixed Wireless Access) oplossingen, en heeft in de loop der jaren een sterke positie in de markt opgebouwd. De overname door Keepgo Europe in 2022 was een belangrijke stap om de groeiambities te realiseren.

Bij Datasim Solutions zijn volumes, maatwerk en landsgrenzen geen beperking. Jarenlange ervaring en eenvoudige tariefstructuur helpen oplossingen te ontwikkelen die groei op korte termijn en duurzaamheid op lange termijn creëren voor de klanten van deze jonge, maar snelgroeiende organisatie.

Mobiele versie afsluiten