Insight neemt Hanu Software Solutions over

breidt mogelijkheden voor publieke cloudservices uit

Insight Enterprises, de solutions integrator die organisaties helpt hun digitale traject te versnellen, heeft aangekondigd dat het de overname heeft afgerond van Hanu Software Solutions (Hanu), de Microsoft Azure Expert Managed Services Provider (MSP) die als een ‘Niche Player’ is erkend in het Gartner® 2021 Magic Quadrant™ voor ‘Public Cloud IT Transformation Service Providers’.

Hanu is al meer dan 15 jaar een bekroonde Microsoft-partner en heeft een solide reputatie in het implementeren en volledig beheren van elk aspect van de migratie van een organisatie naar de cloud door het bieden van doorlopende administratie, beheer en gebruikersondersteuning. De capaciteiten van Hanu vormen een aanvulling op de end-to-end transformatie-expertise van Insight op het gebied van applicatieontwikkeling, modernisering van de cloudinfrastructuur, cyberbeveiliging en het intelligente gebruik van data en kunstmatige intelligentie.

Door de overname kan Insight zijn expertisecentra voor de levering van cloudoplossingen overal uitbreiden, inclusief in Europa. Met de zeer succesvolle Hanu Azure Academy beschikt Hanu over een beproefde formule om cloudexperts van wereldklasse aan te trekken en zich sneller te ontwikkelen.

Insight wordt ook erkend als een van de toonaangevende leveranciers van wereldwijde oplossingen in het Gartner 2021 Magic Quadrant voor ‘Software Asset Management Managed Services’ en het Gartner 2021 Magic Quadrant voor ‘Managed Workplace Services, North America’. Forrester heeft Insight onlangs erkend als systeemintegrator in zijn rapport “Now Tech: Cloud Migration and Managed Service Partners in Asia Pacific, Q2 2022”.

Beide bedrijven beschikken over meerdere geavanceerde Azure-oplossingscompetenties en hebben talrijke awards ontvangen, waaronder: Microsoft 2021 Worldwide Migration to Azure Partner of the Year, 2021 U.S. Application Modernization Partner of the Year, 2021 India Technology Partner of the Year voor Azure, 2020 U.S. Partner of the Year en 2020 U.S. Partner of the Year voor Azure Data Estate Modernization.

Mobiele versie afsluiten