Informatel gaat op eigen kracht verder

Per 1 januari maakt ICT-dienstverlener Informatel Services B.V. zich los van haar partner Provide SME en gaat op eigen kracht verder. De twee bedrijven blijven wel intensief samenwerken.

Informatel zelfstandige MSP

Wiri_InformatelInformatel gaat zich als zelfstandig bedrijf weer focussen op haar core business: het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en veilige ICT-diensten waarmee u als ondernemer uw bedrijfsdoelstellingen kunt bereiken. Daarbij focust het bedrijf zich, naast de al bekende Managed Services en Cloud Solutions, vooral op informatiebeveiliging. Het toenemen van de digitale dreigingen zoals cyberaanvallen en datalekken, geeft aan dat er op dit gebied nog veel te verbeteren valt.

Informatel verleent niet slechts een dienst, maar wil, op basis van gelijkwaardigheid en duurzaamheid, een langdurige relatie aangaan met haar klanten. Professioneel, kundig en betrouwbaar zijn de kernwoorden die daaraan ten grondslag liggen. Informatel beschikt over alle noodzakelijke kwalificaties en is ISO27001 gecertificeerd. Informatel werkt conform ITIL v3. Door naast de klant te gaan staan wil Informatel een gemeenschappelijke visie en lange termijn doelstellingen ontwikkelen als strategisch partner.

Totaalpakket

Omdat de intensieve samenwerking met Provide SME (en andere strategische partners) blijft bestaan, kan Informatel een totaalpakket aan IT-services met schaalvoordelen leveren, ook als dat onderdelen betreft die niet onder haar eigen expertise vallen. Zo kan Informatel een onafhankelijke en toonaangevende leverancier van kennis en expertise op het gebied van technische infrastructuren blijven. De dienstverlener heeft sinds 1995 ervaring met een reeks van succesvolle projecten van infrastructurele projecten, waarbij van advies tot beheer de klanten ontzorgd worden. Het bedrijf levert advies, zakelijke verbindingen (MPLS, xDSL en glasvezelverbindingen), public en private clouddiensten, VoIP, Network-, Cloud- en Security Solutions aan bedrijven in het MKB.

Sinds 1995

Informatel blijft gevestigd in Wateringen. Voor de huidige klanten verandert er niets. Directeur Wirendra Ramdjielal: “We gaan met het team verder op de manier waarmee we al sinds 1995 werken: met persoonlijke aandacht voor onze klanten, het leveren van maatwerk, optimale bereikbaarheid en de bereidheid om altijd een stapje verder te gaan voor onze klant, niet alleen door goed naar hen te luisteren, maar ook door proactief te werken en out of the box te denken.”

Mobiele versie afsluiten