Infinigate Benelux sluit distributieovereenkomst met Barracuda Networks

InfinigateInfinigate Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met Barracuda Networks. Infinigate wordt hiermee distributeur voor Barracuda in de Benelux, in navolging van andere landen. In eerste instantie ligt de focus van Infinigate met Barracuda op de Nederlandse markt, maar de kans is groot dat in de toekomst wordt uitgebreid naar partners in België en Luxemburg.

Remco de Kievit, Pre-sales Security Consultant Infinigate Benelux.“Barracuda biedt kwalitatief hoogwaardige oplossingen die voor onze ruim 600 partners in de Benelux zeer interessant zijn. Wij gaan deze oplossingen bij onze partners positioneren, zodat zij hun klanten de security kunnen bieden die deze nodig hebben om hun business optimaal te beschermen tegen geavanceerde dreigingen zoals ransomware”, zegt Raymond van Kasteel, Managing Director Infinigate Benelux. “Zowel Barracuda als Infinigate verwachten hiermee de groei te kunnen stimuleren, door het optekenen en ontwikkelen van nieuwe Barracuda resellers.”

 

Barracuda past in het Infinigate-portfolio

Infinigate is gefocust op security en was op zoek naar een aantal oplossingen die nog ontbraken in het portfolio, zoals een goede cloud-to-cloud back-up oplossing. De naamsbekendheid, de uitstekende support, het deskundige team van Barracuda en de positieve ervaringen van Infinigate-vestigingen in andere landen waren aanleiding om ook in de Benelux een distributieovereenkomst met Barracuda te sluiten. Infinigate Benelux gaat het complete Barracudaportfolio aanbieden aan zijn partners, waaronder e-mailsecurity, applicatie en cloud security, netwerksecurity en dataprotectie. “Net als Barracuda richt Infinigate zich volledig op het aanbieden van de beste securityoplossingen en -diensten aan resellers“, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda. “Met de bewezen expertise van Infinigate zijn zij voor Barracuda de juiste distributeur om resellers in deze regio te ondersteunen. Ze bieden de toegevoegde waarde die partners zoeken. Net als een compleet aanbod aan innovatieve oplossingen die aansluiten op een groeiende behoefte vanuit de markt.”

 

Vlnr.: Alain Luxembourg, Regional Director Barracuda Benelux; Raymond van Kasteel, Infinigate Benelux; Mick Martens, Channel Manager Barracuda Benelux; Ferencz Jaku Development Manager Infinigate Benelux; Mirco van Laarhoven, Accountmanager Inf Remy Richter, Sales Manager Infinigate Benelux; Petri van Zijl, Marketing Manager Infi Remco de Kievit, Pre-sales Security Consultant Infinigate Benelux.

Mobiele versie afsluiten