ICY BOX docking- en kloonstation leverbaar via Siewert & Kau

IB-2915MSCL-C31 makkelijk en onderscheidend

Er zijn meerdere redenen waarom de inhoud van een harde schijf integraal naar een andere schijf gekopieerd moet worden. Het kan een manier zijn om een 100 procent kopie te maken en die als back-up te bewaren. Een andere reden is het vervangen van een harde schijf voor een groter exemplaar. In deze twee gevallen spreekt men in de regel van het klonen van een schijf.

Klonen met de IB-2915MSCL-C31

IB-2915MSCL-C31 ICY BOXNet zoals er verschillende redenen zijn om harde schijven te klonen zijn er ook meerdere methoden. ICY BOX heeft met het docking- en kloonstation IB-2915MSCL-C31  een wel hele makkelijk oplossing. Om het proces te starten is geen aparte software nodig. Aansluiting op een computer is evenmin nodig. Het is een kwestie van de bron schijf en de doel schijf plaatsen en met een druk op de knop het proces starten. Vervolgens wordt letterlijk bit voor bit van gekopieerd. Indicatielampen geven de voortgang weer. Het proces verloopt vlot en het resultaat is een 100% kopie die ook als bootable schijf kan worden gebruikt.

Dockingstation

De  IB-2915MSCL-C31 is daarnaast ook te gebruiken als een regulier dockingstation, dat via USB3.2 gen 2 verbonden wordt aan een computer en snelheden tot 10 Gbit/s ondersteunt. De  IB-2915MSCL-C31 is geschikt voor zowel 2,5 of 3,5” SATA schijven als M.2 SATA en PCIe-NMVE SSD’s.  Een losse 12V DC voeding wordt meegeleverd.

Dataveiligheid en bedrijfscontinuïteit

Freddy: “Met dit product laat ICY BOX weer eens zien dat het zich onderscheid van de concurrentie. Naast de scherpe prijsstelling vallen het design en gebruikersgemak direct op. Dit is een product waarmee de reseller zijn klanten kan helpen de dataveiligheid en bedrijfscontinuïteit op een extreem makkelijke manier te verhogen.”

Hij wijst erop dat de reseller die zelf onderhoud verricht ook met de  IB-2915MSCL-C31 is geholpen. “Het komt best veel voor dat klanten een grotere harde schijf voor de computer of laptop willen. Deze oplossing scheelt tijd en is zeer accuraat. Het is ook niet nodig andere software op de machine van de klant te installeren.”

Actie aanbod

Bij Siewert & Kau zijn ze er van overtuigd kan het kanaal dit product makkelijk aan de man kan brengen, temeer daar er vooralsnog weinig vergelijkbare producten leverbaar zijn. “Om onze partners te overtuigen van de kwaliteit en de goede verkoopbaarheid van dit product hebben we weer een actie. Ook nu weer bieden we in samenwerking met RaidSonic, het moederbedrijf van ICY BOX 50 exemplaren tegen 50% korting. De voorwaarden voor deze actie zijn gelijk aan die van de vorige keer: een exemplaar per bedrijf. Bestaande en nieuws partners kunnen reageren. De actie loopt tot 29 februari 2024 en het speciale e-adres voor deze actie is raidsonic@siewert-kau.de

Mobiele versie afsluiten