Hylke Visser is Regional Sales Director bij Immuta

Immuta, gespecialiseerd leverancier van automated data governance oplossingen, heeft zijn Europese team uitgebreid met de aanstelling van Hylke Visser als Regional Sales Director.

Visser wordt verantwoordelijk voor de sales- en business development-activiteiten van Immuta in Noord-Europa en het Midden-Oosten en voor de groei van het bedrijf op de Nederlandse markt.

Michael Dooley, Chief Revenue Officer bij Immuta: “We zijn het afgelopen jaar snel gegroeid, het aantal klanten met een hoofdkantoor in EMEA is verdubbeld. Dankzij het uitgebreide netwerk van Hylke en zijn expertise in het data governance- en privacy-domein verwachten we dat hij kan helpen deze groei voort te zetten en het Immuta-platform naar meer bedrijven in deze regio te brengen.”
Voor zijn overstap naar Immuta was Visser werkzaam als Director Sales en Business Development bij Dataiku, waar hij ook leiding gaf aan het Nederlandse team dat hij heeft opgebouwd. Eerder werkte hij in sales-functies bij onder meer SAS en Oracle.

www.immuta.com

Mobiele versie afsluiten