Hosted VoIP marktonderzoek: oproep aan Service Providers

hosted-voip-marktonderzoek-oproep-aan-service-providers

Cavell Group is gestart met de 2017-editie van haar jaarlijkse Hoste VoIP marktonderzoek. Cavell roept Service Providers via deze weg op om aan het onderzoek deel te nemen. In ruil krijgen deelnemende Service Providers gratis toegang tot de European VoIP Summit in Amsterdam op 10 oktober.

Het doel van Cavell Group is met dit marktonderzoek een compleet en accuraat beeld te krijgen van de Nederlandse telecommarkt en de trends die hier spelen vanuit het perspectief van Service Providers. “Als altijd wordt alle data vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om een beeld op te bouwen van wat er afgelopen jaar in de markt is gebeurd en de richting waar de industrie heen gaat in deze tijden van snelle verandering”, aldus Rob Kurver van Cavell Group.

Service Providers kunnen de Survey eenvoudig online invullen via deze link naar het onderzoek.

Alle deelnemers krijgen een samenvatting van de resultaten en een uitnodiging voor een webinar in september (Engelstalig) waar de uitkomsten besproken worden en er gelegenheid is om vragen te stellen aan de analisten van Cavell. Deelnemers krijgen tevens gratis toegang tot de European VoIP Summit in Amsterdam op 10 oktober en 15% korting op het complete rapport.

Mobiele versie afsluiten