Hendrik Blokhuis Directeur Publieke Sector EMEAR Cisco

blokhuis

Cisco heeft Hendrik Blokhuis benoemd tot Directeur Publieke Sector EMEAR. Tot nu was hij Directeur Digitale Versnelling Nederland. In zijn nieuwe rol stuurt hij het Publieke Sector team binnen de regio aan en vervult hij een sleutelrol bij in het ontwikkelen en uitvoeren van Cisco’s strategie voor de publieke sector.

Focus ligt daarbij op het opbouwen en onderhouden van duurzame vormen van samenwerking met de overheid, de gezondheidszorg, onderwijs en kritieke infrastructuren. Blokhuis: “Na ruim vier jaar te hebben bijgedragen aan de digitalisering van Nederland kijk ik er naar uit om deze missie voort te zetten in de regio EMEAR. De pandemie heeft de meerwaarde van technologie aangetoond en is niet meer weg te denken. De komende jaren zal er door overheden fors geïnvesteerd worden in de duurzaamheid en digitalisering. In mijn rol hoop ik, namens Cisco, een veilige en toekomstbestendige bijdrage te leveren aan deze belangrijke prioriteiten van de regio.”

Blokhuis begon zijn carrière bij Cisco in 1999 als Systems Engineer en bekleedde vervolgens diverse leidinggevende technische-, sales- en strategische rollen vervuld binnen en buiten Nederland.

www.cisco.nl

Mobiele versie afsluiten