GNX benoemt Jorrit Pouw tot Senior Software Architect

GNX heeft Jorrit Pouw benoemd tot Senior Software Architect. Hij leidt in deze functie de softwareontwikkeling van GNX, met een focus op de verdere ontwikkeling van het LARA-platform.

LARA is het carrier-neutrale en op kunstmatige intelligentie gebaseerde sourcingplatform van GNX. Met een paar klikken kunnen gebruikers van LARA next-gen wereldwijde connectiviteit kopen. Maar ook eenvoudig wide area-netwerken bouwen en alle bijbehorende contracten en facturen consolideren.

Doorgewinterde ontwikkelaar

Jorrit Pouw is volgens GNX een doorgewinterde softwareontwikkelaar. Hij heeft brede en diepgaande ervaring in het ontwerpen en leveren van bedrijfskritische applicaties. Voor back-end, front-end, CRM, ERP, videostreaming, netwerken, microservices, caching en API -integratie. “Ik ben verheugd om in deze fase bij GNX te komen werken. Om zo het bedrijf te helpen zijn groei te versnellen met zeer innovatieve software die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie en machine learning-technologieën”, aldus Pouw.

“We zijn verheugd dat Jorrit heeft besloten om met ons mee te gaan op deze geweldige reis”, zegt Rick Mur, CTO en mede-oprichter van GNX. “We zijn er namelijk van overtuigd dat hij LARA veel zal brengen. En dat hij GNX dus naar het hoogste niveau van technologische innovatie zal leiden om onze klanten de beste ervaring te bieden en om bedrijfsprocessen te automatiseren met AI- en ML-technieken. Als teamleider en op basis van zijn uitgebreide ervaring, zal hij ons meenemen naar lightspeed-innovatie.”

Bron: GNX

Mobiele versie afsluiten