gnTel heeft nu operatorstatus in de hele Benelux en Duitsland

gntel-heeft-nu-operatorstatus-in-de-hele-benelux-en-duitsland

gnTel heeft zijn operatorstatus uitgebreid met België en Luxemburg, en kan nu voor zijn partners volledige operator faciliteiten bieden in de hele Benelux en in Duitsland. “Hiermee helpen we onze partners om ook buiten Nederland succesvol te zijn”, stelt commercieel directeur Laurens Mennens.

strategie van gnTelDe uitbreiding past binnen de pan-Europese. De VoIP-operator is vijftien jaar geleden als één van de eersten in Nederland gestart, en is sinds 2015 ook met succes actief op de Duitse markt. Voor deze twee landen gold al een operatorstatus, nu is het voor partners van gnTel ook mogelijk voor België en Luxemburg nummers aan te vragen, en alle andere zaken te regelen die passen bij de status van een officiële telecom-operator.

“Deze stap past in onze pan-Europese strategie, waarmee we onze partners helpen ook succesvol te zijn buiten Nederland”, stelt Mennens. “We zijn dan ook erg blij met deze uitbreiding. Voor iedereen die nog geen partner is van gnTel maar wel in deze markt opereert, is het des te meer reden om snel contact met ons op te nemen.”

gnTel biedt het allerbeste wat er is, als operator met een stabiel platform dat een uptime realiseert van 99,995 procent. De kracht van gnTel zit hem in de eenvoud, waardoor bijvoorbeeld nieuwe klanten door de partner binnen vijf minuten kunnen worden ingeregeld. Dit via een eenvoudig te bedienen provisioning interface. Daaromheen is een schil gebouwd met zelfbedieningsfunctionaliteiten, die voor eindklanten beschikbaar is.  Sinds oktober is in Nederland de gnTel mobiele simkaart beschikbaar voor de partners, volledig geïntegreerd in het gn Tel platform.

gnTel was vijftien jaar geleden één van de eerste aanbieders van VoIP telefonie via internet. Dit najaar werd dat jubileum gevierd met een groot feest voor de partners.

Mobiele versie afsluiten