Globalgig neemt HardMoutain B.V. over

Cloud gebaseerde serviceprovider voor industriële lage connectiviteit, apparaten en applicaties

GlobalGig-HardMountainGlobalgig maakt vandaag bekend dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend om het in Nederland gevestigde HardMountain BV over te nemen. HardMountain is een MVNO met focus op de industriële IoT markt. Daar aan levert het connectiviteit en embedded loT-technologieën.

Industriële loT

HardMoutain is opgericht om te voldoen aan de marktvraag naar geconnecteerde apparaten. In de industriële loT-ruimte is connectiviteit de sleutel voor toepassingen zoals slimmen gebouwen en slimme steden. Missie- en levenskritische loT-applicaties vereisen betrouwbare 24/7 connectiviteit, monitoring en ondersteuning. HardMoutain vereenvoudigt de complexiteit voor loT-toepassingen door end-to-end projectresultaten te leveren, van innovatieve besturingsmodules en slimme sensoren tot draadloze connectiviteit.

Global CPaaS

Globalgig is een toonaangevende CPaaS-provider (Communications Platform-as-a-Service) voor mobiele en draadloze diensten wereldwijd. Het werkt samen met innovators uit de industrie om oplossingen te ontwikkelen die resultaten opleveren. Grote ondernemingen maken gebruik van de multi-IMSI-simkaart van Globalgig voor draadloze datadiensten in meer dan 200 landen en toegang tot meer dan 600 mobiele providers. De draadloze service van Globalgig wordt geleverd via het Orchestra-softwareplatform. Een krachtig API-gestuurd wereldwijd connectiviteitsplatform voor het beheer van simkaarten, apparaten, dataplannen, facturering en netwerkdiensten.

“We zijn erg blij om deel uit te maken van dit snelgroeiende internationale merk. Dankzij Globalgig hebben onze klanten in de Benelux, Duitsland en Scandinavië toegang tot de volgende generatie technologie voor veilige loT-connectiviteit, onderhoud op afstand, data-acquisitie en netwerkbeheer. We zijn er trots op deze nieuwe diensten gezamenlijk voor onze klanten te lanceren ”, zegt Richard van der Vegt, Managing Director bij HardMoutain.

“HardMoutain zal onze betrokkenheid bij het loT-ecosysteem verdiepen en onze activiteiten in Europa verder uitbreiden”, aldus Ernest Cunningham, CEO van Globalgig. “Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met Richard als onze Director of Global LoT om ons bedrijf te laten groeien en onze operationele en platforminfrastructuur te integreren om de bestaande klanten van HardMoutain te ondersteunen.”

Over Globalgig

Globalgig orkestreert hyperconnectiviteit voor wereldwijde zakelijke klanten met behulp van beheerde communicatieoplossingen. Door samen te werken met innovators om oplossingen te creëren die resultaten opleveren, biedt Globalgig bedrijven van elke omvang naadloze connectiviteit voor kantoren en mobiele werknemers over de hele wereld, met behulp van technologieën zoals SD-WAN, cellulaire, UCaaS en beheerde netwerkoplossingen. Bezoek www.globalgig.com voor meer informatie.

Over HardMountain

HardMountain is een toonaangevende cloudgebaseerde industriële loT-serviceprovider. Het richt zich op het mogelijk maken van naadloze wereldwijde connectiviteitsoplossingen voor de loT en zakelijke klanten. De toepassingen en technologieën van HardMountain kunnen tijdens de productiefase in elk apparaat worden geïntegreerd. Hierdoor is connectiviteit overal ter wereld mogelijk.

 

Mobiele versie afsluiten