Gebruik mobiele bundel van dean one kosteloos in de gehele Europese Unie

gebruik-mobiele-bundel-van-dean-one-kosteloos-in-de-gehele-europese-unie

Vooruitlopend op de wetgeving waarin roamingkosten per medio 2017 worden afgeschaft, reageert dean one deze zomer al. Vanaf 1 september kunnen klanten met dean mobile de nationale bundel ook in de Europese Unie gebruiken, zonder dat hier extra kosten aan zijn verbonden.

Als eerste provider voor zakelijke vaste telefonie, mobiele telefonie en internet reageert dean one op de nieuwe regulering voor roaming. Vanaf 1 september 2016 kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten met dean mobile of VaMo een substantieel deel van hun bundel in de EU gebruiken. Klanten hoeven hier zelf niets voor te doen en maken vanaf 1 september 2016 automatisch gebruik van dit unieke aanbod. De nieuwe regulering, die in de zomer van 2017 van kracht wordt, zorgt ervoor dat de mobiele kosten voor roaming verdwijnen.

Robert de Jager, directeur sales bij dean one: “Met dean mobile kunnen klanten, zonder dat zij hier extra kosten voor hoeven te betalen, hun spraak en data ook in Europa gebruiken. Met deze unieke propositie laten wij ook nu weer zien dat wij onze diensten speciaal ontwikkelen voor de zakelijke markt. Wij begrijpen dat onze klanten regelmatig in het buitenland zijn en het dus van groot belang is dat zij zonder problemen en zonder daarover na te hoeven denken ook daar bereikbaar zijn. Wij zijn de enige telecom en internet provider die onze klanten roaming in het buitenland op deze manier aanbiedt. Daarnaast zijn alle dean mobile aansluitingen eenvoudig en volledig te integreren binnen dean cloud telefonie.”

Mobiele versie afsluiten