Gcore toont nieuwe functies voor video Streaming Platform op IBC2022

Gcore, een toonaangevende leverancier van cloud- en edgediensten, is aanwezig op IBC2022, van 9 t/m 12 september in Amsterdam. Kom langs op de stand van Gcore, 5.H22, om te zien hoe videohosting providers en Media & Entertainment bedrijven met het Gcore Streaming Platform hun content delivery verder kunnen versnellen, tegen lagere kosten.

GcoreVideocontent maakt ondertussen 80 procent uit van al het internetverkeer. Verhalen, fragmenten, liveregistraties, mediaprogramma’s, online vergaderingen, lezingen, filmswe zijn eraan gewend deze content tot ons te nemen. En dat willen we in de hoogst mogelijke resolutie, meteen af te spelen zonder vertraging, vanaf iedere locatie. Hoe kunnen grote bedrijven zorgen voor de snelle en ononderbroken levering van hun content? Met de infrastructuur van Gcore vinden organisaties eenvoudige antwoorden op deze vraag”, zegt Elliott Ford-Jones, Sales Director bij Gcore. 

Tijdens het event kondigt Gcore nieuwe functies aan voor het Streaming Platform:

Gcore heeft ruime ervaring in het leveren van infrastructuurdiensten van de hoogste kwaliteit voor projecten wereldwijd. Ze hebben een wereldwijde netwerkcapaciteit van 110+ Tbps ter beschikking, waardoor klanten video kunnen leveren aan meer dan 100 miljoen kijkers tegelijk. Met meer dan 140 PoP’s wereldwijd, 11.000 peering partners, ondersteuning voor HTTP/3 QUIC, low-latency en ultra-low-latency protocollen (LL HLS, LL DASH, HESP) en micro-segmented caching, zorgen het CDN en het Streaming Platform van Gcore vanaf de allereerste byte voor vloeiend beeld met de laagste latency.

Kom langs bij de paneldiscussie met Gcore op maandag 12 september 2022 om 10:30. Gcore is één van de vier bedrijven die aan het panel deelnemen over ‘Distributed origin shielding’.

Over Gcore:

Gcore is een internationaal toonaangevend leverancier van oplossingen voor public Cloud en edge computing, content delivery, hosting en security. Gcore heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg en heeft kantoren in Duitsland, Polen, Litouwen en Cyprus, waar het infrastructuur levert aan marktleiders in verschillende branches. We hebben inmiddels meer dan 25 toonaangevende accreditaties ontvangen.

Gcore beheert een eigen wereldwijde IT-infrastructuur op zes continenten, en het is volgens de onafhankelijke analyses van Cedexis (onderdeel van Citrix) één van de best presterende netwerken in Europa, Noord-Amerika, Azië & LATAM. Dit is te danken aan een gemiddelde responstijd wereldwijd van 20-30 ms, en plaatselijk zelfs onder de 3-5 ms. Het netwerk van Gcore bestaat uit meer dan 140 points of presence over de hele wereld, in betrouwbare Tier IV- en Tier III-datacenters, met een totale capaciteit van meer dan 110 Tbps.

 

Mobiele versie afsluiten