Freeeway AG uitgeroepen tot “M2M Cellular Service Provider of the Year”

M2M connectivity partner van W.T. International

W.T. International maakt bekend dat haar IoT, M2M partner Freeeway AG tijdens het 7e jaarlijkse IoT Breakthrough Awards-programma is uitgeroepen tot “M2M Cellular Service Provider of the Year”.

IoT_Breakthrough_AwardTijdens het jaarlijkse IoT Breakthrough Awards Program is Freeeway AG, een in Oostenrijk gevestigde IoT M2M connectiviteitsdienst en softwareprovider, uitgeroepen tot “M2M Cellular Service Provider of the Year”. IoT Breakthrough is een organisatie voor marktinformatie die de beste bedrijven, technologieën en producten in de mondiale IoT-markt van vandaag erkent.

W.T. International werkt als M2M provider op het mobiele virtuele netwerk van Freeeway, dat gespecialiseerd is in het wereldwijd leveren van IoT-connectiviteit. Via het speciale Connectivity Management Platform kunnen klanten profiteren van het wereldwijde connectiviteitsbereik van het platform om hun aanbod uit te breiden. Hiermee worden kosten beheerd en zijn andere verdienmodellen optezetten.

Als Nederlandse partner biedt W.T International haar klanten het platform om mobiele data te gelde te maken. Klanten krijgen de tools en processen om IoT-abonnementen te beheren en te factureren, zodat de sourcing van IoT-connectiviteit een naadloze gebruikerservaring wordt met een eenvoudig activeringsproces. Dit geeft klanten toegang tot terugkerende mobiele data-inkomsten zonder dat ze een telecomexpert hoeven te worden.

“Zelfs met de toename van IoT-verfijning en mobiele connectiviteit, is er nog steeds een vrij laag en voorspelbaar maandelijks mobiel dataverbruik. Tegelijkertijd zijn mobiele data een terugkerende inkomstenstroom geworden maar ook een verschuiving van toegevoegde waarde.

In de huidige data gedreven maatschappij zouden klanten niet meer bezig zijn met complexe processen zoals facturering voor IoT-abonnementen echter een drive moeten hebben hoe processen verbeterd moeten worden zorgen voor veilige en efficiënte bedrijfsprocessen, zodat je overzicht houdt, weet dat het klopt, dat je gegevens veilig zijn en dat je hier zo min mogelijk tijd verliest”, zegt Edwin Bijl, Lead M2M bij W.T International.

“Freeeway biedt klanten de mogelijkheid om dit in een paar seconden te doen. Hun oplossing biedt de mogelijkheid een volledig nieuwe data en inkomstenstroom te creëren.

“Het is een eer om erkend te worden met deze prijs van IoT Breakthrough. Innovatie bij Freeeway betekent dat we de behoeften van onze klanten begrijpen en hen de meest geoptimaliseerde versie van het product bieden dat we aanbieden – zelfs als het betekent dat we iets moeten creëren dat nog geen plaats op de markt heeft”, aldus Harald Fuchs, CEO van Freeeway. “Samen met de expertise van W.T. kunnen ondernemers hun aandacht richten op dat waar zij sterk in zijn, terwijl wij voor de rest zorgen. Deze prijs bevestigt onze missie.”

Samen met Freeeway levert W.T. International meer dan 500 netwerkpartners in bijna 200 landen en bieden ze ook op maat gemaakte diensten in verschillende sectoren, zoals het volgen van wagenparken, omgevingssensoren en slimme industrieën, waaronder mobiliteit, parkeren, landbouw, nutsbedrijven, gezondheidszorg, detailhandel en meer.

https://www.wtgroup.nl/w-t-international/mobile-device-connectivity/

Mobiele versie afsluiten