Freedom Internet komt met VoIP-telefonie en alles-in-een pakket

Freedom Internet komt met de dienst Freedom Bellen, vaste telefonie via VoIP. Gebruikers kunnen met de dienst gesprekken doorschakelen en voicemail naar e-mail sturen.  

Freedom biedt de optie voor nummerportering van regionale en 085-telefoonnummers, waarbij klanten hun eigen telefoonnummer kunnen behouden. Het is ook mogelijk een nieuw telefoonnummer aan te vragen. Voor nu geldt dat alleen voor regionale nummers, binnenkort ook nieuwe 085-nummers. 

Freedom claimt als ISP kwalitatief internet met de focus op privacy te bieden, reden voor de oprichting nadat KPN vorig jaar bekendmaakte XS4ALL als merk op te heffen. Vooralsnog blijft XS4ALL als merk bestaan, besloot KPN later. Freedom meldt uit privacy-overwegingen nieuwe telefoonnummers niet aan bij www.mijnnummervermelding.nl. Als de klant zijn eigen nummer behoudt, dan laat Freedom eerder geregistreerde gidsvermeldingen onveranderd.  

Alles-in-een-pakket 

Freedom kan met de toevoeging van vaste telefonie een alles-in-een pakket bieden: internet, tv en bellen voor consumenten en kleine ondernemers. Dit geldt eerst voor de Founding Members, daarna ook voor nieuwe aanmeldingen. Founding Members kunnen nu klant worden bij Freedom en alles-in-een internet bestellen, inclusief installatie door monteur. 

BronFreedom Internet

Mobiele versie afsluiten