Fairphone op NL MWC 2023

Dit jaar voor de eerste keer partner van het paviljoen 

Fairphone, gevestigd in Amsterdam, bouwt aan een markt voor smartphones die goed zijn voor mens en planeet, motiveert de industrie om verantwoordelijker te handelen en pioniert met duurzamere manieren om consumentenelektronica te maken.

2021 10 05 ICP fairphone4-enHet nieuwste toestel, de Fairphone 4, wordt beschreven met de slogan ‘Duurzaam, lang bruikbaar, eerlijk’. De Fairphone 4 biedt een ongekende garantie van 5 jaar, wordt geleverd met materialen van “eerlijke herkomst” en een bonus voor een leefbaar loon voor de productiemedewerkers van de fabriek die rechtstreeks aan de consument levert, Fairphone daagt de elektronica-industrie uit tot een meer verantwoorde aanpak. Het is ’s werelds eerste elektronisch afval neutrale smartphone en is gecertificeerd volgens TCO Certified (voor duurzame IT-producten).

Tijdens MWC wil het Fairphone-team zijn bestaande partnerschappen bevorderen. Ze hopen ook in contact te komen met potentiële nieuwe klanten en branchegenoten. Aangezien Fairphone in 2023 10 jaar bestaat, ziet het bedrijf MWC als een mooie gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen decennium van het maken van duurzame telefoons. Door de stappen die Fairphone heeft genomen om de elektronica-industrie van binnenuit te veranderen met het MWC-publiek te delen, willen ze de industrie als geheel motiveren om duurzamer te handelen.

Fairphone zal ook deelnemen aan ons inhoudelijke programma op woensdag. Wil je ook deelnemen aan de Nederlandse delegatie net als Fairphone?

Ook deelnemen aan het NL Paviljoen?

Er is nog een presentatie pod die een eigenaar zoekt op het paviljoen en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je bedrijf zichtbaar te maken en te genieten van alles dat NL MWC te bieden heeft.

Entreekaarten

Ook kun je een entreekaart kopen voor MWC via mark@enterprisesummit.nl het kost net zoveel als een kaart bij GSMA maar je bent dan automatisch onderdeel van de NL-delegatie en het programma. Kijk ook op www.nlmwc.com.

NL MWC Community Netwerkevent, Powered by ITchannelPRO & Enterprise Summit

Op maandagavond 27 feb is er voor alle Nederlandse bezoekers een netwerkevent, gratis toegankelijk van 20.00 uur tot 23.00 uur, wel vooraf aanmelden zodat je op de gastenlijst staat op Eventbrite https://bit.ly/3Rfn9h8 .

Mobiele versie afsluiten