Extreme Networks lanceert Universal Platforms voor switching en draadloos

Extreme Networks lanceert nieuwe Universal Platforms voor zijn portfolio’s in switching en draadloze infrastructuur. De nieuwe platforms voorzien in eenvoudige order-, licentie- en garantieprocessen. Zij dringen volgens Extreme de complexiteit terug en ondersteunen een flexibele bedrijfsvoering. Dat leidt volgens het bedrijf tot een probleemloze ervaring voor klanten. Extreme is de enige leverancier die universele vaste en draadloze platforms biedt voor de grootzakelijke markt.

Eisen van bedrijven veranderen momenteel erg snel. Zij moeten keuzes maken uit verschillende besturingssystemen om hun mogelijkheden uit te breiden, het gebruik te verbreden of gewoon de gebruiksduur te verlengen. Voor legacy-producten is dat meestal een zaak van ‘rip & replace’. De Universal Platforms van Extreme vereenvoudigen dit proces. Hetzelfde platform kan overweg met verschillende Extreme-besturingssystemen. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en keuzevrijheid en maximaliseert de total cost of ownership.

De belangrijkste feiten op een rij:

“Voor bedrijven die proactief op zoek zijn naar operationele efficiëntie, keuze en flexibiliteit, blijft Extreme een route bieden door middel van een gedifferentieerd aanbod, zoals onze universele vaste en draadloze platforms. Universele platforms in combinatie met ExtremeCloud IQ en onze hoogwaardige service zijn de belangrijkste voorwaarden voor een probleemloze ervaring”, zegt Chief Product Officer en Chief Technology Officer Nabil Bukhari van Extreme Networks. “Onze klanten eisen flexibiliteit en keuze als het gaat om hun investering in een intelligente infrastructuur. De universele platforms stellen ons in staat om aan die eisen te voldoen. We verbeteren tegelijkertijd de ervaring, verminderen de complexiteit en stellen klanten in staat geld te besparen.”

“Wij staan bekend als een leider op het gebied van IT en netwerkinfrastructuur, en het is voor ons belangrijk om onze klanten te voorzien van technologie die complexe taken kan uitvoeren en massale datasets kan analyseren, maar die tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken en te implementeren is”, aldus CTO Wim Coenen van Conscia Nederland. “Als partner van Extreme zijn we enthousiast over het concept van universele hardware. Deze flexibele aanpak van hardware-provisioning bespaart onze klanten tijd en energie en maakt hun investeringen toekomstvast. De deelnemers aan de bètatest van de universele hardware geven nu al aan hoe voordelig deze verhoogde flexibiliteit kan zijn.”

Mobiele versie afsluiten