Extreme Networks benoemt nieuwe managers voor cloud en channel

Extreme Networks heeft Scott Peterson benoemd tot Senior Vice President van Global Channel Sales en Mark Dellavalle aangesteld als Senior Vice President van Global Systems Engineering. Beiden rapporteren aan Joe Vitalone, Chief Revenue Officer van Extreme Networks.

Scott Peterson

Scott Peterson wordt als Senior Vice President van Global Channel Sales verantwoordelijk voor het stimuleren van de groei van Extreme’s wereldwijde kanaal- en partnerprogramma. Peterson heeft ruim 20 jaar ervaring in het verkopen van technologie. Zo was hij voorheen Chief Revenue Officer bij Mitel en werkte daarvoor 15 jaar in diverse functies bij Verizon. Peterson heeft een MBA van de University of Colorado, een Juris Doctor van de University of Iowa College of Law en een Bachelor of Science in Political Science van de University of Iowa.

“In de transitie van Extreme naar een SaaS-bedrijf brengt Scott de energie, ervaring en het leiderschap die we nodig hebben voor het verbreden van ons portfolio en bereik”, zegt Chief Revenue Officer Joe Vitalone van Extreme. “Zijn brede achtergrond in consultancy en salesfuncties en zijn tijd bij Verizon helpen Extreme en onze partners bij het vergroten van ons marktaandeel.”

Mark Dellavalle

Mark Dellavalle gaat als Senior Vice President van Global Systems Engineering leiding geven aan het team van systems engineers en versterkt het team van technische experts van Extreme Networks. Hij is in 2019 bij Extreme in dienst gekomen bij de overname van Aerohive. Dellavalle heeft ruim 30 jaar ervaring in systems engineering en sales. Voor zijn tijd bij Aerohive, bekleedde Dellavalle meerdere wereldwijde managementfuncties bij Cisco Systems. Dellavalle heeft een technische graad van het DeVry Technical Institute in Computer Science and Electronics. En hij beschikt over meerdere technische certificeringen.

“Mark heeft veel kennis van de marktsegmenten die we bedienen. Hij weet hoe onze oplossingen de uitdagingen van klanten effectief kunnen oplossen. En draagt zo sterk bij aan het succes van Extreme”, aldus Joe Vitalone. “Daarom hebben we Mark in deze functie ingeschakeld om ons team van systems engineering te versterken. Zijn team gaat een uiterst belangrijke rol spelen om klanten te helpen de impact van onze oplossingen op hun bedrijf volledig te begrijpen.”

Mobiele versie afsluiten