Europese Managed Services Summit 2022

21 juni Amsterdam

Tijdens de Europese Managed Services Summit 2022, worden Europese MSP’s uitgedaagd om hun USP (Unique Service Point) te vinden.

Europese Managed Services Summit 2022Globale service providers proberen om de marktplaats te egaliseren. Het is daarom belangrijk dat de Europese MSP’s boven de massa uitstijgen, nieuwe technologien gebruiken en anticiperen op wat hun klanten de komende jaren nodig hebben.

Als jij graag je eigen USP wilt vinden, dan ga je tijdens de Europese Managed Services Summit 2022 netwerken met leidende IT verkopers, hosting en Cloud providers, opslag en data management solution providers, beveiligingsspecialisten en ook managed IT solutions specialisten. Die willen allemaal graag jouw zakenpartner worden. Zo kun jij je aanbod vergroten.

De keynote komt van Rik Vera. Hij vertelt hoe MSP’s hun USP kunnen maximaliseren door gebruik te maken van een extreme klantcentriciteit.

Onze middag sessie zal geleid worden met een keynote van Miro Parizek, hoofdpartner van Hampleton, de Europese IT M&A specialisten. Hij zal uitleggen hoe MSPs ‘waarde kunnen opbouwen in hun bedrijf om zodoende hun kapitaal te vergroten of om slechts hun marktwaarde te vergroten.

Lezingen en presentaties

De Europese Managed Services Top bespreekt ook de belangrijkste trends die een impact hebben op de sector. Dit gebeurt door van lezingen en presentaties van de sponsoren. Tevens zullen er debatten zijn van het panel, die de volgende onderwerpen zullen bespreken:

Het evenement sluiten af met “Het Grote Debat”. Vindt jouw USP- een open forum debat met panelleden van de delegatie van de MSP en sponsoren. Een fantastische mogelijkheid om echte inzichten te horen van de mensen, die aan het scherpe eind van de managed service bezorging zitten.

Als je je onderneming wilt vergroten en relaties wilt creëren, die je toekomst zullen verbeteren, registreer je dan vandaag op: europe.managedservicessummit.com/register

Europa is klaar voor groei en jij bent er klaar voor om die kans te pakken.

Mobiele versie afsluiten