Esmero neemt webhosting activiteiten van Soliomedia over

Esmero, een toonaangevend bedrijf op het gebied van webhosting en online diensten, heeft de webhosting activiteiten van Soliomedia overgenomen. Dit is een belangrijke stap voor Esmero, die zich steeds verder wil vestigen als een leider op het gebied van webhosting en online diensten.

Esmero-logoSoliomedia was al een bekende naam in de hostingbranche, met een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogwaardige hosting oplossingen. De overname zal ervoor zorgen dat Esmero nog beter in staat is om aan de wensen en behoeften van haar klanten te voldoen, en haar positie op de markt verder te versterken.

Henri Udding, CEO van Esmero, is enthousiast over deze overname. “We zijn verheugd om de hostingactiviteiten van Soliomedia toe te voegen aan ons aanbod. Hun ervaring en expertise zullen een waardevolle aanvulling zijn op ons bedrijf, en we zijn ervan overtuigd dat deze overname zal leiden tot nog meer groei en succes voor Esmero.”

De klanten van Soliomedia kunnen er ook op rekenen dat ze dezelfde hoge standaard van service en support zullen blijven ontvangen als altijd.

Esmero blijft zich richten op het aanbieden van de beste webhosting- en online diensten aan haar klanten over de hele wereld, en de overname van de hostingactiviteiten van Soliomedia zal daar zeker aan bijdragen. Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor Esmero en haar klanten.

Eerdere overnames door Esmero: E-Dot, Ashosting, Watsnel, Doemee, Flexservers, Netnation, Primawebhosting, Goedhosten, Axess en Nedlook.

Mobiele versie afsluiten