Erik den Breejen Account Specialist ISPs & Hosting Relined Fiber Network

Erik.RelinedErik den Breejen is sinds eind vorig jaar de nieuwe Account Specialist op het segment Internet Service Providers & Hosting bij Relined Fiber Network. Erik is voor vele van ons in de markt geen onbekende. Al sinds 2001 is Erik actief binnen de Telecom/IT. Hij is recent werkzaam geweest voor een internet service provider en een regionale datacenteronderneming. Hierdoor heeft Erik een rugzak vol ervaring die hij kan inzetten in zijn nieuwe rol. Ook snapt hij als geen ander hoe de ISP wereld in elkaar zit en is hij hierdoor de ideale sparringpartner voor deze dynamische doelgroep.

Erik kunnen we omschrijven als een echte ondernemer, een ambassadeur met een commerciële drive, creatief en een teamspeler met gevoel voor humor. Zijn motto: Ik help mijn klanten met het optimaliseren van de klanttevredenheid bij hun eindklanten. “Mijn klanten willen de eindklant voorzien in de groeiende vraag naar hoogwaardige digitale diensten tegen marktconforme tarieven. Dat betekent dat er een grote behoefte is aan betrouwbare infrastructuur, die mijn klanten ook helpt in de technologische vooruitgang”.

Den Breejen vervolgt: “Veel ISP’s grijpen nu de kans om te vernieuwen. Dat kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en aanpassingen in het portfolio, waarbij diensten 100% in eigen beheer kunnen worden aangeboden. Ik ben er tevens van overtuigd dat organisaties die nu vernieuwen een voorsprong nemen op hun concurrenten. Relined speelt daarop in doordat wij het netwerk kunnen aanbieden waarmee onze klanten hun infrastructuur schaalbaar en toekomstvast kunnen maken.”

Meer informatie: www.relined.eu

Mobiele versie afsluiten