EPOS wordt audiopartner van Aston Martin F1

Het Formule 1-team van Aston Martin gaat de geluids- en communicatietools gebruiken van audiospecialisten EPOS, dat Global Audio Partner is geworden Aston Martin Cognizant Formula One. EPOS is ontstaan ​​uit de voormalige joint venture tussen audiospecialist Sennheiser en de hoortechnologiegroep Demant.

Het partnerschap geeft Aston Martin volgens EPOS toegang tot zeer geavanceerde audio-oplossingen aangezien het bedrijf kan bogen op een geschiedenis van meer dan 115 jaar in innovatie en geluid. Samenwerken met een Formule 1-team biedt EPOS omgekeerd de ideale arena om zijn producten op het hoogste niveau van de motorsport te demonstreren.

Gestroomlijnde communicatie

CEO en teambaas Otmar Szafnauer van Aston Martin Cognizant Formula One Team is verheugd om EPOS te verwelkomen als onze wereldwijde audiopartner. “Nauwkeurige en gestroomlijnde communicatie kan zich direct vertalen in succes op het circuit – of dat nu een telefoontje is vanuit de pits of in onze processen terug in de fabriek. Gezien het belang van effectieve communicatie is EPOS een ideale partner voor het team. Hun passie voor geavanceerde technologie en benadering van innovatie sluiten aan bij onze waarden en vormen de basis van de Formule 1 als sport.”

Menselijk potentieel

Bestuursvoorzitter Jeppe Dalberg-Larsen van EPOS is uiteraard ook blij met de samenwerking. “Formule 1 gaat vandaag de dag over meer dan snelheid. Het gaat om het benutten van het menselijk potentieel door technologie, innovatie en ultramoderne engineering. Meer dan in welke andere sport dan ook, toont de Formule 1 het belang aan van uitmuntende audio en die naadloze communicatie biedt de kracht om zowel het team als de individuele prestaties te verbeteren.”

Bron: EPOS

Mobiele versie afsluiten