Epos lanceert videoconferencing-tool Vision 3T

Audioleverancier Epos, lanceert vandaag de Vision 3T. Deze all-in-one oplossing voor videoconferencing is per direct ook beschikbaar in Nederland. De Vision 3T werkt als stand-alone device met Microsoft Teams waardoor er geen PC nodig is.

Het apparaat is volgens Epos bedoeld voor het ‘slimme kantoor van vandaag’. Het is met slechts één klik mogelijk om deel te nemen aan vergaderingen. De Full HD-video conferencingtool heeft hoge kwaliteit spraakdetectie en ruisonderdrukking, die wordt mogelijk gemaakt door EPOS AI.

Specificaties

De Vision 3T is volgens Epos eenvoudig te installeren. Het device is volledig gecertificeerd voor Microsoft Teams en geoptimaliseerd voor toonaangevende SIP-gebaseerde UC-oplossingen. Gebruikers profiteren van een natuurlijke vergaderervaring door middel van hoge kwaliteit gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en stemmen met uitzonderlijke helderheid die de productiviteit verhogen.

Als onderdeel van de Vision 3 Series volgt later dit jaar ook nog de Vision 3. Beide nieuwe producten van Epos zijn kleine videobars gericht op kleine en medium rooms voor groepen tot acht personen.

Beschikbaarheid en prijzen

De Epos VIsion 3T is per direct beschikbaar en kost 1.399 euro. De Vision 3 volgt dus later dit jaar.

 


 

Mobiele versie afsluiten