Dstny neemt Qunifi over

leidende positie in Microsoft Teams-integratie

dstny logoDstny, de Europese leverancier van cloud-gebaseerde Business Communications oplossingen, kondigt de overname aan van de toonaangevende Microsoft Teams integratiespecialist Qunifi.

Qunifi’s Call2Teams platform is de wereldwijde leider in Teams integratie voor UCaaS aanbieders. Hun dienstverlening strekt zich uit over de hele wereld. Eindklanten in meer dan 100 landen en organisaties met meer dan 2 miljoen Teams gebruikers vertrouwen op Qunifi voor hun bedrijfscommunicatie.

“We zijn altijd op zoek naar bedrijven die bij onze strategie en bedrijfscultuur passen en die we tegelijk kunnen helpen om sneller te groeien. De overname van Qunifi is daar een perfect voorbeeld van”, zegt Daan De Wever, CEO van de Dstny Groep. “Het Call2Teams platform is net als Dstny ontwikkeld in de cloud en het is een ‘state of the art’ technologie met een native integratie wat zorgt voor een ongelooflijke gebruikerservaring”, concludeert De Wever.

Dstny for Service Providers

Qunifi wordt onderdeel van de Dstny for Service Providers-organisatie en het team en management worden geïntegreerd binnen de Dstny Groep. Het toetreden tot de Dstny Group zal de zakelijke mogelijkheden vergroten, nieuwe productontwikkeling stimuleren en de groei versnellen voor zowel service providers en partners als Dstny en Qunifi.

“We zijn trots en verheugd dat we deel gaan uitmaken van de Dstny groep”, voegt Jeannie Arthur, CEO van Qunifi toe. “We zullen in een geweldige positie zijn om de relaties met onze bestaande partners te blijven ondersteunen en te laten groeien, productontwikkeling en innovatie te versnellen en voorop te blijven lopen bij zakelijke integraties.” Dstny en Qunifi zullen hun roadmaps op elkaar afstemmen, zodat hun partners en dienstverleners toegang krijgen tot meer innovatieve producten. Ondersteuning voor Cloud PBX (bedrijfstelefooncentrale) -oplossingen van derden blijft belangrijk en is afgestemd op de strategie van Dstny. “Onze partners zullen zoals voorheen begeleid blijven door het Qunifi team en als onderdeel van de Dstny Groep zullen de extra middelen ons in staat stellen ons te concentreren op groei”.

Ook in de bedrijfscommunicatie verwachten gebruikers, teams en organisaties dat ze de producten kunnen kiezen die bij hun individuele behoeften passen en dat deze naadloos samenwerken. “Binnen de Dstny Groep willen we efficiënt samenwerken met andere partijen en het voor onze service providers gemakkelijk maken om toegang te krijgen tot nieuwe innovaties die waarde bieden aan hun eindgebruikers.  Naast de waarde die we zien in Call2Teams, zien we ook mogelijkheden en kansen tussen Qunifi’s onlangs aangekondigde ‘Carrier Automate’-propositie en onze bestaande Dstny for Service provider business.  Qunifi’s geautomatiseerde Teams-integratie sluit perfect aan bij Dstny’s FMC (Fixed-Mobile Convergence) technologie voor mobiele operators”, aldus Patrik Sorqvist, COO van de Dstny Group.

Mobiele versie afsluiten