Dit jaar viert het Oranje Handelsmissiefonds haar 10-jarig jubileum

Dit jaar viert het Oranje Handelsmissiefonds haar 10-jarig jubileum!

Ben jij een ondernemer met internationale ambities? Schrijf je dan uiterlijk 19 juni in voor de jubileumeditie. Uit alle deelnemers selecteert het fonds 10 winnaars.

Waarom meedoen?

Maar er is meer….

Als winnaar word je uitgenodigd voor grote landelijke evenementen gericht op internationaal zakendoen en je krijgt workshops op het gebied van financiering, fiscaliteit en juridische zaken. Ook krijg je maatwerkgesprekken met Business Development Coaches en vertegenwoordigers uit ons Buitenlandnetwerk, zoals de ambassades en consulaten. Zij kunnen je adviseren en in contact brengen met interessante partijen. Daarnaast kun je in gesprek met experts over e-commerce, exportmanagement, douaneprocedures, exportdocumenten en nog veel meer…

Ga mee op handelsmissie

De winnaars gaan ook mee op handelsmissie, inclusief uitgebreide voorbereiding en begeleiding. Tijdens de missie kom je in contact met potentiële klanten en experts op het gebied van internationaal ondernemen. En wie weet sluit je jouw eerste internationale deal! Een ervaring die je jouw leven lang bijblijft.

De initiatiefnemers achter het fonds zijn: evofenedex, EY, UPS, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Regina Coeli als supporting partner.

Mobiele versie afsluiten