Detron stapt met Mtel in cloud communicatie dienstverlening

detron-stapt-met-mtel-in-cloud-communicatie-dienstverlening

Mtel en Detron zijn een strategische samenwerking aangegaan. Met de samenwerking krijgt Detron de mogelijkheid om het volledige cloud communicatie portfolio van Mtel aan haar klanten aan te bieden.

Detron, ICT system integrator, merkt dat haar klanten steeds meer vragen naar slimme klantcontact-oplossingen uit de cloud. Met het Mtel portfolio krijgt Detron toegang tot state-of-the-art omnichannel contactcenter- , bedrijfstelefonie- en selfservicediensten uit de cloud.

Functionele communicatieoplossingen

Peter Bakker, directeur van Detrons business unit Telecom Enterprise, is erg blij met de samenwerking. “Mtel en Detron passen bij elkaar qua flexibiliteit en cultuur. Beide organisaties hebben een passie om de klant te voorzien van de best mogelijke functionele communicatie oplossingen. Communicatie raakt dusdanig geïntegreerd in het bedrijfsproces van de klant dat ICT kennis van de gehele keten, van datacenter tot en met de eindgebruiker, noodzakelijk is. Detron heeft de IT en telecom kennis en Mtel de applicaties en diensten. Detron kan nu naast haar succesvolle Unified Communication oplossingen en diensten ook de snelgroeiende vraag naar volledig geïntegreerde Cloud Communicatie diensten aan.”

Passende oplossing

Volgens Remco Spierings, Director Sales en Marketing van Mtel is de strategische samenwerking met Detron een belangrijke stap in de groei van Mtel. “De markt voor klantcontact maakt op dit moment een enorme beweging naar cloud dienstverlening. Ook in het segment waar Detron actief is, heeft Mtel een perfect passende oplossing voor organisaties voor wie klantcontact belangrijk is. Detron kan door deze samenwerking haar klanten een onderscheidende dienstverlening bieden en invulling geven aan de wens van organisaties om te profiteren van de voordelen die de cloud te bieden heeft.” Mtel levert al 25 jaar dienstverlening uit de cloud volgens het SaaS (software as a service) model en groeit snel. Het indirecte model is niet nieuw voor Mtel, dat al meer dan 10 jaar haar diensten levert via onder andere telecom operators en dealers. Dit jaar is speciaal voor system integrators een nieuw business model ontwikkeld. Deze leveren traditioneel systemen op locatie, al dan niet in een managed of hosted model, maar hebben nog geen duidelijk antwoord op cloud. Mtel is verheugd dat Detron het nieuwe Mtel model inzet om in één keer een complete cloud communicatie propositie in de markt te zetten.

Mobiele versie afsluiten