De beste wensen voor 2023!

Terugkijkend was 2022 een wisselend jaar met de staart van covid gingen we toch weer naar de klanten en beurzen toe. Hybride werken is de standaard geworden, maar door de externe bezoeken en ineens weer die reistijd zat ik minder achter mijn thuisbureau en liep de emailbak steeds overvol. Hoe houden jullie die steeds toenemende stroom van inkomende mail en berichten en bijhorende werkdruk onder controle?

Eric Luteijn - LuteijnMedia 20210330In onze media ITchannelPRO, #DatacenterWorks, #CloudWorks, #InfoSecurityMagazine #BusinessenIT, en #CirculaireIT plaatsten we ruim 1.700 berichten en interviews en waren print, de websites en de nieuwsbrieven voor velen weer een bron van informatie.

In Februari waren we in Barcelona als mediapartner van het Netherlands paviljoen #NLMWC. Ook dit jaar zijn we er weer en organiseren we het NL MWC netwerkevent op maandag 27 februari, ben je er ook bij?

In mei organiseerden we een bijeenkomst over #NextGenKoeling en restwarmte in het datacenter. Dat onderwerp staat dit jaar ook weer op de agenda.

In 2022 zijn we ook gestart met het platform www.Circulaire-IT.nl en bijbehorende community voor professionals die zich richten op groene en duurzame IT. Hoogtepunt was het eerste Jaarcongres Circulaire IT 2022 op Landgoedzonheuvel, Doorn. Dit jaar volgen 3 netwerkevents voor Circulaire IT PRO’s en is het 2e jaarcongres op 15 november 2023 in door, deze maal internationaal van aard.

Ook op LinkedIn heb ik niet stil gezeten en 950 posts geplaatst van het nieuws en achtergrond dat we op de LuteijnMedia.nl sites plaatsen wat resulteerde in 2,5 miljoen+ views in 2022. Daarmee heel veel personen en bedrijven zichtbaar gemaakt, wat onze rol is. Zeer tevreden over het resultaat.

Met ingang van het nieuwe jaar is Marc Jongbloed onderdeel van ons team geworden in de rol van Commercieel directeur, welkom Marc!

We helpen je ook dit jaar weer graag met communicatie richting de telecom en IT sector voor je #visie#product#marketing en #events #nieuws gericht op de duizenden IT en Telecom #dienstverleners#MSP’s#CSSP’s#ISP’s en de #consultants die we in Nederland hebben.

Het is 2 januari 2023, de teller staat weer op nul, we gaan weer aan de slag. Heel veel succes iedereen, maak er een mooi en gezond jaar van, cheers 🥂

 

Eric Luteijn #LuteijnMedia

 

Mobiele versie afsluiten