De 5e editie van het spetterende IT4Kids gala vindt plaats op 1 oktober

De 5e editie van het spetterende IT4Kids gala vindt plaats op 1 oktober a.s. Hét goede doelen gala dat je niet wil missen. Noteer deze datum vast in je agenda en lees hieronder over hoe jij hierbij kunt zijn en hoe je de stichting op verschillende manieren kan helpen.

IT4Kids

IT4Kids is een prachtige stichting met het CBF-keurmerk, dat afgeschreven hardware van bedrijven inzamelt en de waarde daarvan doneert aan goede doelen die kinderen een duurzame sportkans geven, die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen. Daarnaast werft IT4Kids inkomsten uit netwerkevents, fundraisingevents, campagnes en activaties van bedrijven. Dit jaar staat de jubileumeditie (5e keer) van ons gala op de agenda met als doel om een mooie avond te organiseren voor ons netwerk, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen om deze kinderen een (sport)kans te geven. Help jij mee?

IT4Kids gala 2022: A Night Full of Stars

Het IT4Kids gala staat bekend als een evenement waar je bij wil zijn vanwege de sfeer, het netwerk dat aanwezig is en het is gegarandeerd één groot feest. Én dat alles voor het goede doel, om zoveel mogelijk geld op te halen om ieder kind in Nederland een sportkans te geven. Na drie jaar kunnen wij eindelijk onze jubileumeditie organiseren. Deze vijfde editie vindt plaats op zaterdag 1 oktober onder de sterrenhemel van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Na afloop van het gala organiseert IT4Kids tot in de late uurtjes een afterparty in de prachtige Sky Lounge van het Double Tree by Hilton Hotel. In dit hotel heb je ook de mogelijkheid om te overnachten. Het is absoluut een feestelijke avond die je niet wil missen!

Bekijk de mogelijkheden voor de tafels van 10 personen en reserveer een package wat het beste bij jou past. Je hebt dan niet alleen een geweldige avond met je gasten, maar je steunt ook IT4Kids!

https://it4kidsgala.com

Wil je op een andere manier helpen?
Kun je er niet bij zijn en/of wil je op een andere manier helpen om de 423.000 kinderen die opgroeien in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum, een sportkans te geven? Wij zijn op zoek naar bijzondere veilingkavels of loterij-items. Het zou geweldig zijn als je hierbij kunt helpen of mensen uit je netwerk weet met ideeën. Laat het ons dan alsjeblieft weten. Doneren mag natuurlijk ook.

https://www.it4kids.com/doneren/

Wij hopen dat je erbij kunt zijn op zaterdag 1 oktober! Alvast heel veel dank.

Mobiele versie afsluiten