De 100ste ITchannelPRO nieuwsbrief

Een jaar geleden is ITchannelPRO begonnen met een nieuwsbrief voor het kanaal. Vandaag versturen we de 100ste editie. Een mijlpaal voor een gratis dienst die steeds meer abonnees krijgt.

ITchannelPro-Logo400Naast de website ITchannelPRO, het magazine, de specials en social is de nieuwsbrief de vijfde pijler van de dienstverlening van Luteijnmedia. De vraag naar al deze diensten is groeiende. Dat komt omdat het kanaal graag op de hoogte gehouden wil worden. Kennis van overnames, nieuwe diensten, achtergrond informatie en personalia is nodig om bij te blijven in deze markt.

Normaal kan die kennis ook deels via het bezoeken van fysieke events worden bijgehouden. Maar die staan al enige tijd op een zeer laag pitje. Print en online zijn daardoor bijna de enige manieren om geïnformeerd te worden. Precies dat is wat we met ITchannelPRO doen, het kanaal op de hoogte houden.

De e-mail nieuwsbrief wordt twee keer per week verzonden en geeft een beknopte weergave van de meest recente artikelen op de website. De lezer kan in een oogopslag zien wat er speelt en vervolgens zelf bepalen welke artikelen voor hem relevant zijn. Uit de reacties van zowel de abonnees als de adverteerders blijkt dat zij de inhoud, frequentie en de gekozen tijdstippen van verzending op prijs stellen.

De 100ste nieuwsbrief van ITchannelPRO is een eerste mijlpaal. Dinsdag verschijnt nummer 101.

Mobiele versie afsluiten